Voditelj o kojem je riječ nadaleko je poznat po svom ljubaznom ponašanju i ljubaznom osmijehu. Radi na Grandu i svima je omiljeni kolega. Međutim, njegovo nedavno otkriće mnoge je iznenadilo; nitko nije posumnjao da gaji tako nekonvencionalnu perspektivu. Naime, javno je obznanio da nema interesa imati djecu.

 

Siniša Medić, poznat po svom uvijek prisutnom osmijehu, ističe važnost iskrenosti prema sebi. On potiče pojedince da govore što misle i izraze svoje prave misli. Svoju ljubav prema djeci Medić iskazuje citirajući svog rođaka kojeg smatra sinom. Također priznaje da u budućnosti nema namjeru imati vlastitu djecu. Emisije Siniše Medića poznate su po stalnom nasmijanom i vedrom držanju. Često spominje svog sestrića koja ima posebno mjesto u njegovom srcu. Upravo zato što gaji veliku ljubav prema djeci, voditeljeva konačna odluka da ne postane roditelj bila je šok za sve.

Odluka da nemam djecu je teška, ali je samo ja mogu razumjeti. Vjerujem da osoba mora biti svjesna sebe i razmisliti o svom životnom stilu i okolnostima. Iskrenost prema sebi je ključna, jer dijete treba donijeti na svijet samo istinskom i iskrenom ljubavlju. Trebali bi imati potporu oba roditelja i poticajno okruženje u kojem će odrastati. Iskustva iz djetinjstva oblikuju cijeli naš život i držim to uvjerenje u srcu. Nažalost, ja ne ispunjavam sve te uvjete”, rekao je viditelj.

Došla mi je ideja o surogat majci, ali naposljetku, nije mi se činilo da je to pravi izbor. To ne bi stvorilo vrstu obiteljske veze koju želim. Kako da svom djetetu objasnim gdje mu je biološka majka? To možda nije najpopularniji ili najkonvencionalniji način razmišljanja, ali to je moje osobno uvjerenje i iza njega stojim. Moj bratić je moje sve, centar mog svijeta i dat ću mu sve što mogu. Doduše, razmazio sam ga, ali odlučan sam da ga uz pomoć roditelja odgojim u dobrog, kvalitetnog čovjeka. Sve što steknem u životu ostat ću njemu. Možda se jednog dana predomislim i postanem otac. Znam da bih nastojao biti najbolji tata na svijetu. Međutim, zbog određenih životnih okolnosti, bojim se da će to zauvijek ostati neostvarena želja, ostavljajući veliku tugu u mojoj duši. Ovo je Medić iskreno ispričao za medije.

Preporučujemo