Jelena Karleuša je poznata ako balkanska diva i na estradi je već dugi niz godina.Na početku svoje karijere započela je s pratećim vokalima i snimanjem radijskih reklama u kojima je oponašala glasove poznatih zvijezda.

Mnogi smatraju da je Jelena pretjerala s plastičnim operacijama, posebice sa silikonskim implantatima u grudima, zbog čega je podsjećala na lutku. No, Jelena priznaje da je bila podvrgnuta i drugim medicinskim zahvatima, uključujući vađenje slijepog crijeva i dva carska reza. Iako je na kraju požalila što je operirala grudi i dala ih je smanjiti, zahvat je bio riskantan i trajao je šest sati. Unatoč nebrojenim glasinama o drugim estetskim zahvatima poput botoksa, povećanja jagodica i usana te podizanja stražnjice, Jelena oštro opovrgava takve tvrdnje. Dapače, tvrdi da se sama brine o sebi, sama se šminka i čak ne ide kod kozmetičara. Njezina eksperimentalna strana potaknula ju je da svoju kosu oboji u jarko plavo, inspirirana Lady Gagom.

Pjevačica Jelena privlači veliku pozornost javnosti na svaku temu koja je se tiče. Njezin jelovnik posebno izaziva veliko zanimanje jer mnoge mlade djevojke žele oponašati njezin izgled. Međutim, oni pragmatičnijih pogleda shvaćaju da bi bilo nerealno oslanjati se samo na hranu kako bi postigla oblik tijela. Kao što svi znamo, Jelena se podvrgnula brojnim kirurškim zahvatima kako bi promijenila svoje tijelo.

Beograd 17.04.2017. Snimanje emisija Grand produkcije, Jelena KArleusa, Ras foto Rajko Ristic

Prema njezinim riječima, ona priznaje da postoje neki specifični aspekti nje same koji zahtijevaju pažljivo održavanje kako bi održali svoje netaknuto stanje. Njezina odluka da postane veganka bila je motivirana njezinim zalaganjem za prava i zaštitu životinja. Ona smatra da je zabluda da vegani imaju ograničen izbor hrane pogrešna, budući da se raspon izbora u posljednje vrijeme proširio zbog obilja dostupnog povrća. Primjećuje da ljudi obično zanemaruju raznovrsnost dostupnih biljnih obroka i pogrešno pretpostavljaju da je meso jedina opcija.

Preporučujemo