Pojava Severine kao popularne pjevačice usko je povezana s uspjehom Tajči, koja je hitom ‘Hajde da ludujemo’ postala najpoznatija pjevačica tog vremena. Mnogi smatraju da Severina nikada ne bi postigla takav uspjeh da se Tajči nije umirovila i otišla u Ameriku. No, bilo bi drsko nagađati što se moglo dogoditi da je bilo drugačije. Kako sada stoji, čini se da su obje pjevačice zadovoljne životnim izborima koje su donijele.

Severina je pažnju privukla ne samo glazbom koja je namijenjena široj publici, već i osebujnim stilom pjevanja. Njezini nastupi daleko su od dosadnih, a često podsjećaju na velike spektakle koje priređuju svjetske ikone poput Lady Gage i Beyonce. Severina se udavala dva puta i oba puta se i razvela. Drugi suprug je bio Igor Kojić sin poznatog folkera Kebe.

Njihova je veza uvijek bila pod budnim okom javnosti, čak i u vrijeme njihove ljubavi. Nakon njihovog razvoda, to je postala glavna tema razgovora. Bilo je samo pitanje vremena kada će netko od njih krenuti dalje i naći nekog novog, kako se to kaže. Igor je prvi povukao potez, a javnost je brzo saznala za njegovu novu romansu s mladom glumicom Teodorom Bjelicom. No, njihova je veza bila kratkog vijeka, a završila je uz medijsku galamu i nagađanja tko je sve okončao.

Prema pouzdanom izvoru  iz glumičina najužeg kruga, ona se s njim razišla. Naknadno je objavio i fotografiju svoje drage, da bi otkrio da je to zapravo njegova sestra Nataša, čija je sličnost sa Severinom frapantna. Rečeno je da je taj muškarac tražio utjehu kod svoje  sestre, te da ga se, kad god razgovaraju, podsjeti na njegovu bivšu ljubav, Seve.

Preporučujemo