Vladimir Petrović, glumac poznat po ulozi Bobe Pavlovića u popularnoj emisiji “Žikina dinastija”, rođen je na današnji dan 1955. godine, a publika ga je obožavala. Nema ko se ne sjeća velike ljubavi Bobe i Marije a cijela Jugoslavija je gledala ovaj film.  Komične eskapade Žike i Milana zasigurno će izazvati smijeh kod svake publike, dok dugotrajna romansa između Marije i Bobe služi kao dirljiv podsjetnik da iskrene emocije koje dijele dvoje ljubavnika imaju moć izdržati čak i najizazovnije okolnosti.

 

Tijekom svojih ranih godina, Petrović je bio obasut ljubavlju i divljenjem publike. Često su ga nagovarali da se više usredotoči na svoju glumačku karijeru. Međutim, Petrović je odlučio napustiti karijeru u izvedbenim umjetnostima i posvetio se području marketinga. Iako je u seriji prikazana njegova naklonost prema Mariji, mnogi su smatrali da je glumac istinski zaljubljen u Rijaldu Kadrić, koja tumači tu ulogu. No, sada se zna da njegovo srce zaista pripada Jasminki, s kojom je podijelio najljepše trenutke u životu. Vrijedi napomenuti da je njihov brak bio u teškoj situaciji, što on ne krije.

Boba, renomirani pojedinac, svoju je pozornost usmjerio prema obitelji, počevši od njegove drage Jasminke, spisateljice književnosti za djecu. Zajedno su odgojili dvoje djece, Igora i Anu. Zadovoljstvo i dobro zdravlje Petrović crpi iz obiteljskih odnosa. Uživa u društvu unučadi i unatoč poodmaklim godinama ostaje predan svom pozivu koji je započeo kao puka zabava. “Već nekoliko godina sam u oglašivačkom poslu”, rekao je. “S vremenom smo stvorili niz reklama.

Nakon godina privatnog života, slobodno se može reći da više nije prepoznatljiva figura kakva je nekad bio. Zapravo, mnogi bi ga prošli bez drugog pogleda zbog značajnih promjena koje je doživio.

Preporučujemo