Oni koji prate razne rijalitije se dobro sjećaju Ekrema Jevrića. Verdin Jevrić, sin preminulog Ekrema Jevrića, postao je impozantna figura svojom pedantnom pažnjom prema svom fizičkom izgledu. Njegova dobro oblikovana građa proizvod je njegove nepokolebljive posvećenosti svom režimu vježbanja, što mu je steklo veliku sljedbenicu. Jevrićev emocionalni status, koji je trenutno zaposlen u industriji bezbednosti i živi u Njujorku, ostaje misterija, ali njegove objave na Instagramu sugerišu da je prilično popularan među ženama. On je strastveni sportski entuzijasta koji uživa ne samo u redovnim vježbama u teretani već i u golfu, jednom od omiljenih američkih sportova, i posjećivanju bejzbol utakmica. Osim toga, ima strast prema pecanju, vožnji luksuznih automobila i druženju sa svojom kompanijom. Također je aktivan korisnik društvenih mreža.

Verdinovi profili na društvenim mrežama odražavaju njegovu ljubav prema sportu, uključujući i njegovu naklonost prema golfu, uprkos tome što se obično povezuje s bogatima. Takođe uživa u bejzbol utakmicama, pecanju i uživanju u luksuznim automobilima. S druge strane, Ekrem Jevrić se proslavio preko noći kroz svoju hit pesmu “Kuća pos’o, pos’o kuća” i dalje stekao afirmaciju u regionu nakon učešća u rijalitiju “Farma” 2010. Nažalost, Ekrem Jevrić preminuo je neočekivano u martu 2016. godine, a iza sebe je ostavio suprugu Igbalu Jevrić i njihovo četvoro dece.

Nakon tužnih vijesti, šuškalo se da njegova supruga planira da se bavi pjevačkom karijerom. Ipak, Igbala je brzo demantovala bilo kakve takve glasine i izrazila poteškoće sa kojima se suočavala u razgovoru o ovoj temi, jer je izgubila muža i sada preuzima ulogu oba roditelja za svoju djecu. Uprkos primamljivim ponudama koje je dobila, Igbala je jasno stavila do znanja da nema nameru da učestvuje u rijaliti programima ili da se bavi pevačkom karijerom. Tokom Ekremovog života, Igbala je odlučila da ćuti, iako su drugi širili lažne glasine o njenim namerama.

 

Igbala je izrazila svoje ogorčenje stalnom potrebom da opravda sebe i dobrobit svoje djece, žaleći zbog nepostojanja bilo kakvih zaštitnih mjera za njih. Naglasila je da joj je na prvom mjestu dobrobit njene djece, posebno nakon Ekremove neočekivane smrti, te da se oni i dalje bore sa svojom tugom svaki dan. Ekremova smrt bila je potres za cijelo njihovo domaćinstvo, jer je imao samo 55 godina.

Preporučujemo