Zlatan Ibrahimović, koji sada ima 42 godine, povukao se iz svoje slavne nogometne karijere ranije ove godine. On će ove jeseni proslaviti rođendan u slavnom milanskom trening centru “Milanello”. Ibrahimović je počeo igrati nogomet u dobi od osam godina i tijekom sljedećih 30 godina ispisao je povijest u sportu, učvrstivši svoju poziciju jednog od najvećih koji su ikada igrali tu igru. Rođen je i odrastao u švedskom Malmou, a tamo je i upoznao svoju suprugu Helenu Ibrahimović, početkom novog milenija, dok je još bio zvijezda u usponu u Ajaxu. Tijekom intervjua s Piersom Morganom, Ibrahimović je ispričao detalje njihovog prvog susreta. Helena, koja je od njega starija 11 godina, već je bila uspješna TV voditeljica i diplomirala je ekonomiju.

Upoznali su se na željezničkoj stanici u Malmöu kada je Ibrahimović imao 20 godina. Iako je u početku nije impresionirao, nije odustao jer ga je oduševila njezina plava kosa. Dok sam krstario svojim Ferrarijem, osjetio sam potrebu impresionirati i djelovati nonšalantno. Zaustavio sam se na jednom mjestu i podsjetio se da trebam biti cool. Unatoč mojim naporima, žena s lijepim autom nije obraćala pažnju na mene i dala je odgovor koji nisam želio čuti. Bio sam sramežljiv kad sam bio mlađi, ali od tada sam daleko dogurao. Kad sam prvi put stigao u grad s 18 godina, nisam bio upoznat s privlačnošću plavokosih žena. Budući da dolazim iz drugog okruženja, moja su iskustva sa ženama bila drugačija.

Prije sam uvijek bio u svom kraju i nikad nisam vidio nekoga poput Helene. Iako sam bio očaran njezinom ljepotom, znao sam da nije prikladno progoniti je. Međutim, ustrajao sam i poslao joj poruku preko zajedničkog prijatelja, unatoč njezinom početnom zanemarivanju. Na kraju mi ​​se sudbina poslužila… Tijekom intervjua Zlatan Ibrahimović osvrnuo se na glasine i pojasnio neke izjave. Na pitanje o glasinama da je svojedobno tvrdio da njegovoj supruzi ne treba poklon za Valentinovo jer ga ona ima, Ibrahimović je to negirao i objasnio da je to bila druga žena s kojom je razgovarao.

Dodao je da bi, da je tako komentirao svojoj ženi, ona bila razumljivo uzrujana. Ibrahimović je potvrdio i još jednu trač da u svom domu nema izloženih fotografija osim jedne na kojoj se vide njegova stopala. Objasnio je da je to namjerno, kao podsjetnik obitelji da je on taj koji ih opskrbljuje – svaki put kad uđu u njegovu teretanu, podsjete se stopala koja sve to omogućuju.

Preporučujemo