Dvanaestog septembra Saška i Đorđe Đoković doneli su odluku da krste sina Aleksandra. Ovaj datum je bio isti dan kada su razmijenili zavjete prije godinu. Njihova svadba bila je složena afera koja je trajala više dana, počevši u Beogradu prije nego što je kulminirala na obali Crne Gore. Tačno godinu dana nakon venčanja, par je održao ceremoniju krštenja sina Aleksandra.

 

Zanimljivo, slavlje je sinhronizovano sa osvajanjem šampionata Novaka Đokovića na drugom kraju sveta, samo dan nakon njegove pobede u finalu US Opena u Njujorku. Uprkos prethodnom angažmanu, Novak je uspeo da prisustvuje ovoj radosnoj prilici sa suprugom Jelenom. Putovali su iz Njujorka u Beograd da bi bili prisutni na ovom značajnom porodičnom skupu.

 

Saška je objavila kratak video klip sa svečanosti održane u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, uz frazu “Naš Aleksandar”. Obje porodice prisustvovale su ovom značajnom događaju. U crkvi su pored roditelja viđeni Novak Đoković, njegova supruga Jelena i njihova deca Stefan i Tara. Pored toga, Marko, Novakov brat, bio je prisutan sa ćerkom. Brzi povratak teniske zvezde iz Njujorka može se pripisati značaju krštenja njegovog rođaka, koje nije želeo da propusti.

https://www.tiktok.com/@alo_portal?referer_url=www.hellomagazin.rs%2Fcelebrity-news%2Fvesti%2F234647%2Fnovak-dokovic-na-krstenju-bratanca&refer=embed&embed_source=121355059%2C121351166%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_masking&referer_video_id=7278216518033214726

Nakon svečane ceremonije, porodica Đoković upriličila je proslavu na otvorenom, uz prisustvo svojih najbližih. Nedavno se pojavio intrigantan TikTok video koji prikazuje Novaka kako učestvuje u igri kolica sa Jelenom, Saškom, njihovim malim sinom Aleksandrom i njihovim pratiocima. Novak je tokom utakmice bio bos, što je dobilo pozitivne povratne informacije i brojne komentare. Kasnije te večeri, Novak je prisustvovao prijemu na skupštinskom balkonu nakon krštenja, gde je pokazao jake emocije. On je bio ganut velikim brojem ljudi koji su došli da dočekaju svoje sportiste i to nije mogao da sakrije.

Preporučujemo