Tokom nedavnog druženja na balkonu Vijećnice, Jelena Đoković pokazala je izuzetan nivo senzibiliteta koji je odjeknuo kod svih prisutnih. Ovo dirljivo slavlje naših sportista održano je prije samo dvije večeri i nesumnjivo je ostavilo neizbrisiv trag na sve prisutne. Događaj je bio onaj koji se neće zaboraviti uskoro.

 

Brojni ljudi su se okupili da prenesu svoje priznanje i divljenje našoj košarkaškoj reprezentaciji, koja je nedavno osvojila srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu. Naime, na balkonu su bili košarkaši koji su osvojili srebro na turniru i zlatni basketaši  uz teniskog šampiona Novaka Đokovića, koji je osvojio trofej US Opena. Pored toga, prvi basketaši koji su izašli pred publiku su bili oni koji su osvojili zlatnu medalju.

 

Najpoznatiji teniser svijeta zarobio je oči javnosti kada je prvi put silno zaplakao, zahvaljujući gromoglasnom aplauzu publike. Nole je plakao kao malo dijete što do sada nismo imali priliku da vidimo često. Utehu i zagrljaj pružili su mu svi pojedinci na balkonu, uključujući njegov profesionalni tim, Dream team i Beogradsku sindikalnu grupu. Prisustvovala je i Novakova supruga Jelena. Tokom celog događaja, Jelena je imala  osmeh na licu, a kada je Novak postao emotivan, ona ga je čvrsto zagrlila i ostavila trajan utisak na one koji su prisustvovali dirljivom trenutku.

 

Bez sumnje, uloga žene za muškarca koji ima značajnu moć i uticaj je težak poduhvat. Prema njenim riječima: “Kako se razvijao, okolina mu je usađivala želju za privrženošću, priznanjem i osjećaj superiornosti. Žudio je da svi priznaju njegovo postojanje i postignuća, dok sam ja imala suprotan cilj.” U retkom intervjuu u kojem je govorila o svom ličnom životu, Jelena Đoković je otkrila da joj je težnja bila da bude uspešna žena iza kulisa. Može se samo zamisliti snaga i hrabrost koja je potrebna ženi da podrži karijeru svog muža dok istovremeno održava ujedinjenu porodicu.

Preporučujemo