U porodicama Ražnatović i Rodić je prije dva dana održano veliko slavlje. Naime mlađi sin Bogdae i Veljka, mali Krstan je proslavio svoj prvi rođendan a tom prilikom je i tetka Tasa stigla iz Španije. Primjećeno je da na proslavi nije bila najstarija sestra Rodić Nataša vjerovatno iz opravdanih razloga.

Bogdana i Veljko su jučer navečer s veseljem obilježili prvi rođendan malog Krstana u kući obitelji Ražnatović, nakon čega je uslijedio divan nastavak slavlja kod Ražnatovića, čime je obilježena još jedna posebna prigoda.Anastasija Ražnatović podijelila je radosnu vijest da je beba stigla na svijet, a otac obitelji Ražnatović sada je ponosni kum preslatke djevojčice Stefani.

Anastasija je toplo pozdravila Stefani, izrazivši oduševljenje činjenicom da će biti blagoslovljena najizuzetnijim roditeljima koji postoje.

Veselilo se u Ražnatovićevoj rezidenciji do duboko u noć, a ova obitelj može očekivati ​​kontinuirani niz veselih događaja. Na prvom mjestu je skori dolazak Bogdanovog trećeg djeteta, a potom i skori rođendani Anastasije, Željka i Ceci koji se bliže.

Biografija Tase Ražnatović:

Anastasija, kći poznate srpske pop pjevačice Svetlane Ražnatović i pokojnog kriminalca, političara i osnivača paravojne formacije “Srpska dobrovoljačka garda” Željka Ražnatovića Arkana, imala je burno odrastanje.

  • Tragično, njen otac je ubijen kada je imala samo dvije godine. Unatoč tome, utjehu je pronašla u ljubavi svoje majke i tete Lidije. Anastasija ima brata Veljka, koji je godinu dana stariji od nje, kao i polubraću i sestre Vojina, Nikolu, Mihajla, Milenu, Mašu, Sofiju i Anđelu.

Anastasija je tijekom godina školovanja pohađala britansku i glazbenu školu u Beogradu. Iako do 2018. nikada nije iskazivala interes za bavljenje glazbom, svoje je pjevačko umijeće podijelila kroz razne video isječke na popularnoj online platformi “YouTube”. U listopadu 2016. otisnula se u svijet modelinga i postala zaštitno lice renomiranog proizvođača bundi “Inverno Caldo”.

Nagađa se da joj je za angažman u ovom projektu isplaćena suma od 20.000 eura. Svoj izniman talent pokazala je u reklamnoj kampanji koju je snimila. Početkom 2018. godine krasila je stranice britanskog izdanja “Voguea” kao brend ambasadorica za “Inverno Caldo”. No, kako je godina odmicala, otisnula se u glazbene vode. Objavila je svoj debitantski singl “Savršen par” koji je u samo tri mjeseca skupio preko tri milijuna pregleda na YouTubeu.

Ubrzo nakon uspjeha svog prvog singla, uzbuđeno je najavila skori izlazak drugog. Prema pisanju magazina “Scena”, u produkciju Anastasijinog spota uloženo je preko 20.000 eura. U svibnju 2019. godine predstavila je svoj najnoviji singl “Rane”, koji su napisali i skladali Milan Laća Radulović i Darko Dimitrov.

Pjesmu je pratio zadivljujući glazbeni video koji je u samo dvije i pol godine prikupio impresivnih 82,8 milijuna pregleda na popularnoj online platformi “Ju Tube”. U veljači 2020. Anastasia je surađivala s Darkom Dimitrovom na njenom singlu “Heroina”. Stihove su zajedno napisali Benjamin Krnetić i Laća Radulović.

U odmaku od svog uobičajenog formata glazbenog spota, odlučila je objaviti video koji sadrži tekst pjesme. Začudo, to je nije spriječilo da skupi preko 22 milijuna pregleda na YouTubeu. Samo mjesec dana kasnije, na svom službenom kanalu predstavila je svoju najnoviju pjesmu “Volim te”. Ostajući dosljedna, nastavila je suradnju s istom ekipom, a prema povratnim informacijama na društvenim mrežama, čini se da se publika itekako dopala njezinoj novoj pjesmi.

Propuštena, balada Aleksandre Milutinović, objavljena je u svibnju 2020. godine u izdanju producentske kuće Ceca Mjuzik (Ceca Music). Anastasija je ovu pjesmu od srca posvetila svim djevojkama, poručujući da je “sreća uvijek iza ugla”. 2021. godine gostovala je uz svoju majku u novogodišnjem programu Radio-televizije Srbije (RTS).

Počastivši svoje fanove u svibnju 2021., poklonila im je singlove “Gotovo” i “Izvini” koji su u tri mjeseca zajedno prikupili gotovo 20 milijuna pregleda. Mlada pjevačica često se druži sa svojom publikom putem raznih platformi društvenih medija.

  • Uz značajnu prisutnost na internetu, Anastasija se može pohvaliti impresivnim brojem pratitelja na svom službenom “YouTube” kanalu, gdje je prikupila preko 320 tisuća pretplatnika i 277 milijuna pregleda. Slično tome, njezina se popularnost proteže i na “Instagram”, gdje je prikupila više od milijun vjernih pratitelja. U siječnju 2022. Anastasija je svoje obožavatelje obradovala izdavanjem zanosne pjesme “Ubojica”, u suradnji s talentiranim glazbenicima Albinom i Andrijanom Ajzijem.

Pjesmu prati i vizualno zadivljujući glazbeni video koji je prikupio impresivnih 8,4 milijuna pregleda na YouTubeu u nešto više od godinu i pol dana. Nadovezujući se na ovaj uspjeh, Anastasija je svoju publiku počastila još jednim hit singlom pod nazivom “Brani me” u siječnju sljedeće godine, pokupivši pozitivne povratne informacije od mlađe generacije slušatelja.

Preporučujemo