Slijedeći najnovije trendove, Snežana Đurišić odlučila je napraviti svoj video za Instagram kako bi pojačala svoju prisutnost na društvenim mrežama. Međutim, tijekom procesa naišla je na nepredviđenu nesreću. Zbog kiksa sa Snežaninim filterom, javnosti je nenamjerno otkrivena njezina prirodna, nenašminkana ličnost. Ovo otkriće potaknulo je bujicu poruka, a neke su izrazile da je izgledala jednako zapanjujuće u svom nepromijenjenom stanju.

Pjevačica je dugogodišnji član žirija “Zvezda Granda”, a nerijetko se prisjeća svojih početaka gledajući mlade izvođače na sceni. Na prvi pogled može se činiti nevjerojatno, ali kada svjedočim njihovom sudjelovanju u natjecanju, ne mogu a da se u nekom trenutku ne zamislim u njihovoj koži. Zato ih ne držim prestrogo”, nedavno je povjerila Đurišić, otkrivši da je upravo kroz ovaj natječaj otkrila svog potencijalnog nasljednika.

Moguće da mi je Sandra Mladenović najsličnija po tome što radimo. Nadam se da će ostati takva kakva je jer posjeduje i ljepotu i talent kao pjevačica. Mišljenja smo da su pjevačica Snežana Đurišić i njen partner, doktor Vanja Milošević, primjer ideje da ljubav nije vezana godinama i prolaznošću.

Sinoć su zajedno bili na oproštajnom koncertu Lepe Lukić, ne odvajajući se niti jednom. Snjeguljica je napravila prikladan izbor odjenuvši plavu odjeću koja je upotpunila njezinu boju kose i očiju. U međuvremenu, Vanja je odabrao svoj prepoznatljiv casual look, odjenuvši crnu košulju. Unatoč njihovom uvjerenju da su uspješno umakli fotografima, pokazalo se da paparazzo nije odustao od potjere.

Dok su čekali početak koncerta ostali su uhvaćeni na fotografiji. Vanja je bio zaokupljen mobitelom, dok je Snežana promatrala okolinu. Mnogi prisutni šaljivo su komentirali Snežaninu narav, zbog čega je Vanja pognuo glavu, možda u pokušaju da nešto prikrije. U životu vjerujem da je većina stvari unaprijed određena. Iako sam dobro poznavao estradu, moja interakcija sa Snežom bila je kratka, službena i dogodila se prije mnogo godina. Tijekom jednog od njezinih gostovanja u programu, izašao sam iz kupaonice i svjedočio nastupu prekrasne žene neosporivog talenta i gracioznog ponašanja. Nakon toga su nam se putevi slučajno ukrstili, ispričala je Vanja u epizodi Zvezde Granda Specijal, a svoje viđenje iznijela je i Snežana.

Jelena Bačić Alimpić organizirala je promociju knjige i pozvala me da prisustvujem. U početku sam oklijevao da prisustvujem jer mi je bilo teško pripremiti se za to. Međutim, na kraju sam se predomislio i odlučio otići. Dok sam bio tamo, neočekivano se netko pojavio s leđa i srdačno me pozdravio. Rekao je: “Sneška, dobar dan! Ako imaš slobodnog vremena, idemo zajedno na piće, osim ako ne moraš žuriti natrag kuhati.

Preporučujemo