Goran Ivanišević je tokom 2017. sklopio tajni brak sa Nives, sjajnom radio voditeljicom. Ubrzo nakon toga, Nives je rodila sina. Ova mirna zajednica nastala je četiri godine nakon što je prvi supružnik Gorana Ivaniševića podneo zahtev za razvod. Goranov prethodni buran brak sa Tatjanom Dragović zamenio je miran i skladan partnerski odnos. Godine 2013.

Tatjana je privukla pažnju dijeljenjem svoje perspektive na društvenim mrežama: „Povremeno je potrebno zanemariti svoje emocije i prisjetiti se šta zaista zaslužuje. U tom periodu hrvatske su novine objavile da je bivša manekenka Tatjana Dragović, prvobitna supruga Gorana Ivaniševića, podnijela zahtjev za razvod braka zbog pogrešnog poslovnog izbora koji je rezultirao novčanim propastom poznatog tenisera. Tokom tog perioda, dokumentovano je da je par uspeo da prevaziđe međusobnu prevaru, ali da nije uspeo da prebrodi ekonomski pad.

Upravo zbog toga što je Goran bio u paralelnoj vezi sa voditeljkom Vanjom Halilović. Javnost je o tome obaveštena kada je objavljena fotografija para, zbog čega se Goran javno izvinio supruzi i deci. Tatjana i Goran su se pomirili, ali je sledećeg leta Tatjana postala predmet medijske pažnje zbog optužbi za neverstvo sa fudbalerom Markom Šimićem, što su obe strane oštro demantovale.

Brak Gorana i Tatjane možda nije spašen, ali ih je spojilo zajedničko roditeljstvo dvoje dece – ćerke Amber Marije i sina Emanuela. Goran je trenutno zadovoljno u braku sa deceniju mlađom Nives i imaju sina Olivera. Tatjana, s druge strane, ima kćerku Lucu, koju dijeli sa dvanaest godina mlađim Vlahom Abrulićem. Međutim, ne zna se da li su Goran i Tatjana uspjeli ostati u dobrim odnosima nakon svog burnog i turbulentnog odnosa koji je medijski propraćen.

Preporučujemo