Devedesetih su Slađa Delibašić i Đole Đogani bili veoma tražen par. Imali su bezbroj hitova na top listama, a njihove emisije su stalno bile rasprodate. Njihova ljubav je bila jaka, a brak stabilan. Svoj brak su krunisali i djecom, zapravo sa predivne dvije kćerke koje su glavni razlog zašto su njih dvoje i danas u dobrim odnosima. Međutim, njihovoj naizgled nepokolebljivoj sreći došao je kraj kada su odlučili da krenu svojim putem.

Razvod Slađe i Đoleta izazvao je veliko interesovanje javnosti, a pravu istinu plesačica je saznala tek dvadesetak godina kasnije. Priznajući ozbiljnost situacije, otvoreno je priznao da se bori sa posledicama svog razvoda, priznajući da je u nedoumici kako da se nosi sa krajem svog braka. Prilikom izgradnje kuće u kojoj Slađa trenutno živi, ​​izgradio sam dva sprata i prostrano dvorište. Dok sam radio, misli su mi odlutale u budućnost u kojoj ću biti deda i roštiljati baš u ovom dvorištu, okružen svojim unucima. Ali sve se naglo promenilo, a ja sam se našao izgubljen i nisam siguran šta dalje. Đole je u dokumentarcu priznao da je čak tražio i savjet psihijatra da mu pomogne da se nosi sa ovom neočekivanom promjenom.

Pozvao sam je da mi se pridruži na sastanku, nadajući se da ćemo procijeniti kako ćemo se nositi sa nepoznatim okruženjem i potrebama djece, jer nisam bio siguran. Međutim, ona je odgovorila oholim pogledom i savjetovala me da potražim psihijatrijsku pomoć. Već sam jednom pokušao da se ogradim od nje, ali ona je bila nezadovoljna mojom odlukom. Đogani je otkrio da se njegova bivša supruga mučila da se nosi sa ogromnom slavom i bogatstvom. Iako nisam ja inicirala razvod, moj partner je bio taj koji je to učinio.

Naša je imovina bila ograničena, ali je stekla sponzore iz različitih sredina i muškarce koji su joj obećavali i željeli je za sebe. Đole Đogani je otkrio da je upravo u tom periodu donesena kritična odluka. Na primjer, ona bi provodila vrijeme sa svojim prijateljima do ranog jutra dok sam ja ostao kod kuće i čekao. Ovo je bila odredba koja mi nije prijala i na kraju sam joj rekao: “Hajde da stavimo tačku na ovo.” Denser, koja je trenutno zadovoljna brakom sa Vesnom, podelio je ovakav stav. Slađa je odbila da komentariše njihovo razdvajanje.

Preporučujemo