Svi mi želimo da ostanemo mladi zauvijek i da izgledamo mršavo, ali to nije lako ostvariti. Neki se posvete rigoroznoj tjelovježbi i pravilnoj ishrani, a drugi bi radije da na neki lakši način to ostvare. Danas vam otkrivamo tajnu jedne estradne umjetnice koja se dobro drži za svoje godine, a u pitanju je naravno pjevačica Neda Ukraden.

Kao javna ličnost, Neda nije izuzeta od polarizirajuće reputacije, kao što je to slučaj sa mnogima u javnosti. Neda je napunila 70 godina i izjavila je da je ne pogađaju mišljenja onih koji joj nisu bliski. S godinama dolazi spoznaja da oni koji sjede u svojim domovima i kritikuju druge nemaju nikakvog utjecaja na nečiji život. Važno je zapamtiti da njihova mišljenja nemaju nikakve veze sa pojedincem koji se kritikuje.

Jednom prilikom je izjavila da joj je izgled od velikog značaja. Međutim, neki je doživljavaju kao preterujuću jer se često podvrgava kozmetičkim procedurama i oblači se na način koji je neprikladan za njene godine. Naravno, ovo nije samo problem kod Nede već mnogih estradnih zvijezda koje traže riješenje kod plastičnog hirurga, ali jedan veliki faktor i dalje jest ishrana i tjelovježba i to sve više i više slavnih ličnosti radi, tako da vrijedi poslušati savjet direktno od Nede.

Nedavno je otkrila da je njena tajna mršavljenja jednostavno piće, a moglo bi vas iznenaditi kada saznate da je to voda. Prije svakog obroka pije vodu, što joj pomaže u smanjenju apetita i unosa hrane. Nadalje, ujutro na prazan želudac pije mlaku vodu za koju tvrdi da ubrzava njen metabolizam.

Preporučujemo