Mnogi od nas vole određene slavne ličnosti, bilo da se divimo njihovim umjetničkim djelima ili talentu na sportskim terenima, dok neki vole jednostavno dramu i susrete između slavnih ličnosti, naročito ako su te ličnosti starije dobi a vrijeme u kom su živjeli nije bilo pretjerano sklono veličanju javnih skandala ili nije postojalo načina da se lako dođe do toga kao danas.

Vjerovali ili ne, narodnjački velikani su itekako i tada bili dobro povezani jedni sa drugima i dešavalo se svašta između njih. Neki su upadali u razne probleme i pravili spaćke, dok su drugi držali do sebe i održavali poštene odnose sa svojim kolegama i kolegicama.

Današnja priča će vas sigurno iznenaditi a uključuje dva velika narodnjačka pjevača Halida Bešlića i Miroslava Ilića. Bešlić je u medijima najčešće vezano za širenje svog ekonomskog carstva tako što gradi pumpe, hotele pravi energetska pića i parfeme, a i dalje se bavi muzikom. S druge strane, Ilić je puno više u medijima zbog skrivanja svog vanbračnog sina i ganjanja po sudovima s njim i njegovom majkom.

Ispostavlja se da su Halid i Miroslav imali jako buran susret i prepucavali se na jednom slavlju dok je još postojala Jugoslavija. Bivši menadžer Vlado Perović i vlasnik restorana “Duga” kaže da je prisustvovao sukobu Halida i Miroslava i to oko jedne jako atraktivne plavuše. Koja je žena bila u pitanju? Niko drugi nego čuvena ljepotica i voditeljica Suzana Mančić koja je svima bila poželjna, kako na estradi tako i u svakodnevnom životu, pa se mnogi vjerovatno nisu ni začudili da se ovaj sukob desio oko nje.

Preporučujemo