Bez ikakve sumnje Aleksandra Prijović jepostala fenomen u regiji. Niko nije mogao vjerovati da će mlada pjevačica u kasnim dvadesetima nadmašiti renomiranog Dinu Merlina,  rekordera s četiri uzastopna rasprodana koncerta u zagrebačkoj Areni. No, ono što ostaje nedvojbeno jest da nitko, pa tako ni sama glazbenica, nije mogao predvidjeti njezin uspon u red legendi poput Merlina i Zdravka Čolića koji bez muke krče naš najveći prostor kao dječja igra.

 

Mediji u Hrvatskoj i okruženju trenutno su opterećeni imenom Aleksandre Prijović, 28-godišnje srpske pjevačice. Prijović je u nevjerojatno kratkom roku postigla nevjerojatnu slavu, o čemu svjedoči njezina sposobnost da rasproda pet koncerata u zagrebačkoj Areni. Ovo postignuće dolazi nakon njezinog trovečernjeg nastupa pred prepunim gledalištem u Štark areni u Beogradu. Nijedna druga glazbenica njezine dobi na području bivše Jugoslavije nije postigla takav uspjeh.

Aleksandra Prijović uspješno je 4. prosinca navečer završila svoj četvrti po redu koncert u zagrebačkoj Areni. Nakon iznimne izvedbe, iza pozornice su je srdačno prihvatili obožavatelji koji su željni trenutak s njom ovjekovječili fotografijama. Jedna fotografija brzo je stekla popularnost na raznim platformama društvenih medija, a prikazuje zadivljujuću brinetu koja odiše neospornom privlačnošću dok pozira uz Aleksandru. Suprotno očekivanjima, nije riječ o ženi, već o muškarcu pod imenom Božidar Pavlić, poznat i kao Božo Kralj. Božo je hrvatski frizer, a odnedavno i pjevač koji surađuje s poznatim Hrvaticama, među kojima su modna dizajnerica Matija Vuica, pjevačica Hana Mašić i manekenka Tina Mustapić.

Prema njegovoj prethodnoj izjavi, većina pojedinaca koji mu se obrate su muškarci koji su već oženjeni. Božidar je iznio  svoja zapažanja o pojedincima koji mu se najviše obraćaju. Iznenađujuće, oženjeni muškarci pokazuju najveću razinu interesa. Maštaju o tome da provedu noć u njegovom društvu, a dok Božidar priznaje da je tome možda razlog privlačan izgled, ne može ne osjećati simpatije prema njihovim supružnicama.

Preporučujemo