U jednom trenutku dolazi do svađe između Mione i Stanislava i otkriva se da Stanislav uživa u druženju.

Pitala sam te – rekla je Miona. I dalje se družimo – rekao je Stanislav. Sad mi je sve jasno. Stalno te pitam šta stalno govoriš i kažem ti da nisam normalan. Bio sam na službenom putu i stalno mi je govorio da nisam normalan.

“To je bilo previše za mene”, rekla je Miona.

“To je moj najbolji prijatelj”, rekao je Stanislav. Sto godina kasnije priznao mi je da mu je bio prijatelj koji ga je uveo u industriju i njih dvoje su to radili sa djevojkama. On mi je to priznao pre nego što je ušao – dodala je Miona. Sve sam vam rekao, ali nisam znao u čemu je problem – dodao je Stanislav. Sumnjate da se viđa s nekim drugim – dodao je Marko.

On radi sa njima, to, to, to – dodala je Miona. Šta radiš, ovaj čovek je već oženjen – dodao je Stanislav. “Uvukli su ljude u sve ovo”, rekao je Marko. Nakon toga, Marko Dedović je nastavio svoju nominaciju. Što su više pričali, to mi je bilo manje jasno. Sumnjala je da se druži sa svojim prijateljem i na kraju je otkrila da se druži sa drugom ženom.

Stanislav i ja smo se odlično slagali, dok je Miona morala da bude nežnija sa Sa. – rekao je Marko. To radim kada me izluđuje – dodaje Miona. Stanislav i ja smo jako dobri, sad kad je Makin dečko, jako su mi interesantni. On je iskren i precizan. Mionu poznajem dugo, pa je ostavljam – rekao je Marko.

Preporučujemo