Voditeljica Jovana Jeremić često je pričala o svom rodnom Ljigu i obiteljskoj gastronomiji. Nedavno je završila renoviranje svog stana u srcu Beograda, čija je cijena 200.000 eura. Prilikom ove obnove u kupaonicu je postavila zlatne slavine, a svoju spavaću sobu okitila foto-tapetom s likom lava. Nadalje, produkcijski tim Paparaco lov otkrio je kako izgleda kuća Jovaninih roditelja u Ljigu. Jovana je jednom prilikom ispričala da je djetinjstvo provela u konobi svojih roditelja, a čak je imala i iskustvo da je zaglavila u vitrini. Iako konoba koju vode njezin otac i stric više ne radi, golema obiteljska farma dobro je poznata znamenitost među mještanima. Žuta kuća u kojoj je Jovana odrasla ima dva kata, elegantne stupove, lukove i drvene ograde. Evo kratkog pogleda na Jovanin stan u Beogradu. Voditeljica Jovana Jeremić nedavno je postala predmetom medijske pažnje kada je primila anonimne prijetnje od osobe koja se povezuje sa ozloglašenim Veljkom Belivukom zvanim Velja Nevolja.

Jovani je muškarac prijetio zbog druženja s Majom Marinković, zbog čega su Jovani i Tamara Đurić progovorile. Prema riječima Jovaninih susjeda u novom domu u Mirijevu, ona je poznata kao glasna i traži pažnju, ali ipak imaju pozitivno mišljenje o njoj. Jovani, istinski lider, zaslužila je pozornost medija, što s pravom zaslužuje svojim vrijednim doprinosom u pomaganju drugima. Bilo je nepravedno što je bila izložena prozivkama i prijetnjama Maje Marinković i nepoznatog muškarca. Unatoč situaciji, Jovani ostaje snažna žena koja i dalje nosi osmijeh. O Jovaninom nesalomljivom duhu svjedoči i jedna žena, koja kaže da je ništa ne može poremetiti.

Iako se može činiti da žudi za pažnjom i dramom, bilo bi nepravedno označiti je kao lošu osobu. Njezinu glasnu i burnu narav često se može čuti u cijelom susjedstvu, jer voli biti primijećena. Međutim, njezin je odnos s kćeri dirljiv – često ih se vidi kako provode kvalitetno vrijeme zajedno, a ona je majka puna ljubavi. Unatoč razvodu, čini se da je iz tog iskustva izašla još jača. Vojislav, njen bivši suprug, i dalje povremeno dolazi po njihovo dijete i među njima nema neprijateljstva. Osim toga, Jovana je poznata po tome što pomaže svojoj starijoj susjedi, koja ne propušta jutarnji program vikendom.

Starija žena je ustvrdila kako se za njezinu susjedu često govori da je psihički “malo zalutala”, a dotična žena svakako pokazuje neku ekscentričnost. Jednom, kad se žena vraćala iz shoppinga, susjeda joj se ponudila da joj pomogne nositi torbe koje su bile na rubu puknuća. Međutim, nisu svi u susjedstvu naklonjeni ženi zbog njezine sklonosti dramatiziranju i glasnom, burnom govoru. Unatoč tome, umirovljenica tvrdi da njezin susjed nije loša osoba.

Preporučujemo