Jedna od najutjecajnijih osoba srpske estrade je Željko Mitrović, renomirani glazbenik i idejni tvorac televizije Pink i City Recordsa. Poznat po svom iznimnom medijskom umijeću, stekao je reputaciju pravog čarobnjaka u svijetu srbijanskog estrade. Željkovi roditelji su majka Milka i pokojni otac Dragan. Školovanje je započeo u rodnom gradu, gdje je pohađao osnovnu i srednju školu. Iako je nastavio studij na Pravnom fakultetu, nije ga završio. Željko je želio upisati se na Berklee Jazz Academy, ali ga je u tome spriječila visoka školarina od 30.000 dolara. Osim pokretanja vlastitog posla, vrijeme je posvetio i studiju engleskog jezika u području menadžmenta na Berlici.

 

Željko je 1990. godine stupio u brak s cijenjenom pjevačicom Sonjom Mitrović Hani. Njihova zajednica urodila je plodom 1991. godine dolaskom kćeri Sandre, a dvije godine kasnije i sina Aleksandra. Međutim, njihova bračna veza prekinuta je 1994. godine, no ipak su uspjeli održati prijateljski odnos. Kao znak dobre volje, Željko je Sonji prepustio u vlasništvo studio koji je osnovao još 1988. godine. Milica  je  direktorica programa i glazbena urednica Televizije Pink, njegova je supruga od 1995. godine. Njihov roditeljski put započeo je 2000. godine dolaskom kćeri Kristine, a godinu dana kasnije i Andree.

Kuća obitelji Mitrović u blagdanskim danima postaje posebno ugodna. Upravo u ovim prazničnim danima pod jednim krovom okupljaju se djeca Željka i Milice Mitrović. Milica se, osim što priprema raskošnu blagdansku gozbu, trudi i ukrasiti kuću svečanim ukrasima. Mnogi misled a je njihov dom najljepše ukrašen od svih pripadnika estrade.

 

Objava na Instagramu koju je podijelila Andrea, kći Željka i Milice Mitrović, na prekrasan je način dočarala blagdansku atmosferu u njihovom domu, ostavljajući gledatelje u čudu. Središnja točka doma je veliko božićno drvce, okićeno raskošnim ukrasima, a ispod njega leže darovi pripremljeni za svakog člana obitelji. Crvena boja zauzima središnje mjesto u dekoru, dok dodiri srebrne boje svemu dodaju element luksuza. Stol za proslavu ukrašen je jednako lijepo, sa svjetlucavim kristalnim čašama i ikebana aranžmanima ispunjenim živim crvenim lampionima. Dom Željka i Milice Mitrović posvuda krase likovi Djeda Mraza, čineći blagdane dragim i nezaboravnim događajem za svakog člana obitelji.

Preporučujemo