Jelena Karleuša je tokom 2023. godine postigla značajan uspjeh izdavanjem dva zapažena albuma, „Alfa“ i „Omega“, te osvojila publiku svojim zadivljujućim nastupima uživo.  Ona godinama prije toga nije izdala ništa novo i u ove albume je uložila mnogo.Ipak, sa žaljenjem  je Jelena Karleuša otkrila da je zapala u finansijske poteškoće i sada je pred bankrotom.

 

Ne mogu vjerovati da sam sve dala publici i sada sam potpuno švorc. Nemam više novca, ali ne žalim. Veseli me stvaranje albuma, glazbenih spotova, promicanje mog rada i dizajniranje kostima. Međutim, to nije isplativ pothvat. Svaki koncertni koncept stoji vrtoglavih pola milijuna, a ni sama ne mogu vjerovati. Da bih povratila svoju investiciju, morala bih neumorno nastupati  u klubovima  i barovima svaki dan. Unatoč mojim naporima, uvijek završim na nuli. Živim od plaće do plaće i to je ciklus bez kraja. Duško me bezbroj puta kritizirao, pitajući se kako se mogu zvati zvijezdom kad nemam novca. Nikada nije vidio zvijezdu moje veličine bez ikakve financijske stabilnosti.

Dobivam stroge upute od Duška da ga se suzdržim od spominjanja u bilo kakvim medijima, a prijetio je i tužbom. Dragi moja, budi siguran da te uopće nisam spomenula, jer se nitko nije raspitivao za tebe. Molim te, nemoj se uzrujavati. Prilično je neobično da unatoč tome što živimo zajedno, naša komunikacija se odvija isključivo preko odvjetnika. To je intrigantan koncept, gotovo kao modernizirana verzija braka. Ne mogu se odlučiti je li zabavno ili više melankolično.

Nakon što sam dugo živjela na ovaj način, smatram da sam pomalo unakažena. Ima onih koji inzistiraju na tome da se moram pozabaviti ovom nevoljom, ali nisam sigurna kako pronaći rješenje. Kad sam upitala Duška zašto bih se suzdržala od spominjanja njega, s obzirom na naš bračni status i zajedničko roditeljstvo, objasnio mi je da ne voli da se njegovo ime koristi u promotivnim pothvatima. Ovu priču Jelena je podijelila sa medijima.

Preporučujemo