Naša današnja rasprava vrti se oko srpske pjevačice koja je 1986. godine bila dio benda Aska. Govorit ćemo o Suzani Perović koja je bila senzacija u glazbenoj industriji sve do prije petnaestak godina kada je nestala iz javnosti. Smatrana je sex simbolom  bivše Jugoslavije, a pojavila se i u filmu Tesna koža 2.

Suzana Perović, rođena u Beogradu 1966. godine, školovala se u rodnom gradu, a karijeru je započela u glazbenoj grupi Aska. Nakon što je 1986. napustila grupu, nastavila je solo karijeru. Iste godine udala se za Vladimira Vladu Perovića, vlasnika kluba i bivšeg supruga pjevačice Lepe Lukić. Par je ubrzo dobio sina Nikolu, a pet godina kasnije i kćer Dianu.

Suzana je nakon rođenja kćeri odlučila dati prednost obitelji i djeci, a ne karijeri, što je odluka zbog koje, kako je jednom izjavila, nikada nije požalila. Unatoč tome što su rođeni od poznatih roditelja, Suzanina djeca izrazila su želju da izbjegnu medijsku pažnju. Suzana je u reality showu otkrila da je Nikola sportaš, a Diana stomatologinja. U prosincu 2018. primila je vijest da je primljena na doktorski studij.

Međutim, mediji su objavili da je Nikola s šestoricom prijatelja sudjelovao u pljački benzinske postaje te da je 13. ožujka 2013. osuđen na zatvorsku kaznu. Kada se to dešavalo Suzana je bila učesnica rijalitija i n ataj način je pokušavala da povrati staru slavu.  U javnom iskazu nevjere, upustila se u aferu s Mikijem Đuričićem na snimanju Zadruge. Zbog toga je došlo do svađe gdje ju je fizički udario pred televizijskim kamerama. Oni koji su redovni oratitelji ovog rijalitija se sigurno sjećaju tog incidenta.

Preporučujemo