Snežana Đurišić, srpska folk pjevačica, poznata je po hitovima “Odakle si sele”, “Kiše”, “Srna”, “Pričaj mi, pričaj”, “Kleo se, kleo”, “Imena mi mog” i mnogim više. Rođena 6. lipnja 1959. u Gornjem Milanovcu, svoje je formativne godine provela u Kraljevu, da bi se 1971. preselila u Beograd, gdje od tada živi i radi.

Snežana je  bilau braku sa pokojnim Slobodanom Gvozdenovićem imala dvoje djece – kćerku Maju i sina Marka. Nakon njegove smrti je dugo bila neutješna ali je onda opet pronašla sreću pored poznatog beogradskog ginekologa Vanje Miloševića sa kojim je i danas u prilično burnoj vezi.

 

Snežana nam je svima dobro poznata osoba, a njezina profesionalna postignuća nadaleko su priznata. Međutim, puno pažnje posvećeno je njezinom partneru Vanji i njegovoj povijesti nevjere tijekom njihove veze. Unatoč njegovom zanimanju ginekologa, zajedno su više od šest godina i još se ništa nije isprečilo. Iako su javnosti poznate neke njegove interakcije s puno mlađim djevojkama, njegova privrženost Snežani nikada nije bila upitna. Zapravo, priča se da nikada nije sumnjala u njegovu ljubav prema njoj.

Godinama je skrivao svoje osjećaje prema njoj, šutke izdržao dok konačno nije ostvario svoj san. Proveo je dva desetljeća promatrajući je, nadajući se da će mu se jednog dana san ostvariti. Ali kad se napokon dogodilo, oklijevao je riskirati vezu i potencijalno izgubiti sve ako  joj priđe. Otkrio je da je, iako je prvi put progovorio, sve te godine šutio jer je ona to željela. Posvetio se pretvaranju njezinih snova u stvarnost, a zauzvrat je ona ispunila jedan jedini san koji je on imao – imati je kao svoju damu.

Preporučujemo