Mnogima koji jedva sastavljaju kraj sa krajem se čini da bi im novac mogao donijeti sreću ali oni koji ga imaju tvrde da nije tako. Djevojka koja je odlučila ostati anonimna, odrasla u bogatoj sredini, iznijela je u javnost svoju osobnu istinu. Izjavila je da materijalna dobra ne donose svima radost. Moje odrastanje bilo je ispunjeno obiljem i životom. Međutim, s 24 godine zaljubila sam se u čovjeka koji je pripadao srednjoj klasi, vozio je prosječan auto, a imao je izuzetan intelekt, šarm i bio najbolji student medicine u Beogradu.

Izražavajući svoju naklonost prema njemu, spomenula je da ga obožava. Međutim, bilo joj je teško nositi se s negativnim povratnim informacijama svojih poznanika. U početku sam gajila veliku naklonost. Ali moja naklonost prema njemu bila je kratkog vijeka čim su mu se prijatelji počeli rugati, nazivajući ga “jugo boy” zbog njegovog prijevoznog sredstva. Zbog ismijavanja mi je bilo neugodno što me vide s njim i dopustila sam da njihove riječi utječu na moje misli. Zatim je nastavila s dijeljenjem onoga što se dogodilo nakon toga.

Dok sam odlazila od njega, jasno sam dala do znanja da nismo jednaki po društvenom statusu. Objasnila sam da moram biti s nekim tko je bogat, budući da me moj krug prijatelja procjenjuje na temelju društva u kojem sam bila. On je odgovorio riječima: “Zato naporno radim kako bih postigao uspjeh i financijsku stabilnost, s nadom da ću jednog dana pružiti sve što moja buduća supruga može poželjeti. Ali sve je to besmisleno bez iskrene ljubavi.

Na kraju joj je sinula težina pogreške i shvatila je da je šta je učinila. Uvečer tog kobnog dana sinula mi je spoznaja da je sve što posjedujem bezvrijedno nakon što sam ga izgubila. Unatoč mojim nastojanjima da se pomirimo, on je to odbio. Trenutno ima suprugu koja radi kao kardiokirurg u Chicagu i imaju jednogodišnje dijete. Nasuprot tome, ja sam bogata djevojka koja nije uspjela ništa postići i još uvijek se oslanja na podršku roditelja. Unatoč svemu tome, ne mogu poreći da moja ljubav prema njemu i dalje postoji .

Preporučujemo