Peđi Jovanoviću se ispunila najveća želja – uspješno je ponovo osvojio svoju suprugu. Pjevač je zbog svojih grešaka ugrozio svoj brak a nakon toga se pokajao.  Nakon godina braka, Peđa i Ana Jovanović suočili su se sa izazovnim periodom kada je pjevač, kako je otvoreno priznao, odlutao iz njihove veze. – Moj brak je bio apsolutni promašaj! Skrenuo sam u potpuno drugom smjeru, onemogućujući nikome da prati moj život u tom razdoblju. Bilo je nevjerojatno iscrpljujuće. Beskonačne noći provedene u barovima, utapanje u alkohol… Umjesto da idem kući nakon nastupa, ostajao sam vani s prijateljima… Bavio sam se svakakvim glupostima! Ispričao sam se za sve, ispričavam se i sada”, ispričao je Peđa o svojoj prošlosti.

 

Moja ljubav prema mom zakonskom supružniku ostaje nepokolebljiva i nastavit će tako biti. Ostaje mi nada da će se stvari na kraju vratiti u svoje pravo stanje. Trenutno smo u procesu pomirenja i vjerujem da će nas to vratiti tamo gdje nam je mjesto. Nisam sam u razmišljanju o tome, ali se trudim. Neki pojedinci zahtijevaju dublje razumijevanje svojih pogrešaka, dok je drugima potrebno manje.

Jasno je da mi je potreban dodatni uvid, ali uvijek postoji prilika za rast. Moje pogreške ranije nisu bile viđene, ali sada kada sam svjestan, doživio sam napredak u svojim profesionalnim nastojanjima. Tijekom svog postojanja susreo sam se s brojnim pogrešnim koracima, no ipak ih aktivno nastojim ispraviti. Ovi osjećaji su izraženi tijekom gostovanja u televizijskoj emisiji “Magazin in”, gdje sam otvoreno priznao svoje potpuno razumijevanje svog bivšeg supružnika.

 

Odlučivši ponovno prihvatiti ljubav, par je odlučio dati još jednu priliku svojoj vezi. Posljednjih mjeseci 2023. ponovno su se okupili, a Peđa koristi svaku priliku da pokaže svoju nepokolebljivu ljubav prema Ani. Naime, podijelila je šaljivi novogodišnji video, a prvi odgovor stigao je od Peđe u obliku komentara.

Preporučujemo