Danas na estradi imamo pjevače i pjevačice iz raznih generacija, od jugoslovenskih evergreen zvijezda do novih talenata koji postavljaju nove i nedostižne rekorde. Međutim, ono što mnogi primjete je to da su šminka i estetski zahvati učinili tako da slavne ličnosti sve manje izgledaju kao ljudi i više kao lutke.

Nekada je to bilo tabu, danas se to sve više i radi i to da bi se sklonile najmanje nesavršenosti koje nas čine upečatljivima i prepoznatljivim. To je nešto za što su kritikovane i mlađe pjevačice kojima je to standardno, kao i starije pjevačice koje žele izgledati kao da im je zauvijek dvadeset pet godina.

Danas ćemo se osvrnuti na sliku pjevačice Emine Jahović koja je šokirala mnoge korisnike društvenih mreža. Rođena kao Emilija Jahović u Novom Pazaru, Emina se bavi pjevanjem skoro dvije decenije i svima je jasno da je nekada izgledala znatno drugačije nego danas kad izgleda neprepoznatljivo.

Emina je poznata po hitovima kao što su “Da l’ ona zna”, “Med” i “Prsten”, a također i po raznim medijskim skandalima koji uključuju i njen razvod od supruga Mustafe i po periodu kad je bila jedna od članica žirija emisije X Factor na Balkanu prošle decenije.

Nedavno je Emina objavila sliku koja je prikazuje bez puno šminke i mnogi su imali šta da kažu na to. Neki kažu da fino izgleda sa malo šminke, dok drugi tvrde da izgleda vještački i smatraju da je previše toga uradila da izgleda kako izgleda danas, što nije rijetko mišljenje na Balkanu, naročito ako pitamo starije.

Preporučujemo