Svako od nas ima svoj pristup uređenju vlastitog doma odnosno stana, stoga je teško suditi nekome na ličnom ukusu osim ako je u pitanju opšti nered i nečistoća koja je svima odbojna na prvi pogled. Nekima je to znak loše brige čovjeka o samom ili samoj sebi, a drugima to može stvoriti dojam da je u pitanju osoba sa lošim uvjetima za život.

Naročito je popularan trend da slavne ličnosti pokazuju svoje raskošne domove i da ljudi onda komentarišu i reaguju na razne načine. Neki reaguju sa divljenjem, a neki se zgražavaju ako misle da ta slavna ličnost živi u domu koji nije nimalo uredan.

Takve rasprave su zadesile i slavnu spisateljicu s naših prostora po imenu Vesna Dedić. Svi je znaju po djelima kao što su “Pola duše”, “Ti si meni sve”, “Kao leto” i mnogim drugim romanima ljubavne prirode u kojima se mnogo mlađih djevojaka i starijih žena pronašlo.

Također je svima poznata po svom upečatljivom izgledu, ponajviše po dubokim zelenim očima i dugoj bakrenoj kosi kojoj se svi dive. Niko nikada nije imao nešto loše da kaže za nju i poznata je po tome da se kloni estradnih nevolja i nikada ne pravi skandale po medijima koji o njoj pišu.

Međutim, mnogi su raspravljali njene objave na kojima pokazuje kako radi u svom stanu i mnogima se dopao karakterističan šarm njenog doma, dok su mnogi drugi rekli da je previše neuredan za ovako slavnu ličnost koja sigurno ima dobre uvjete da to drži pod kontrolom malo bolje nego je to prikazano.

Preporučujemo