Na našim prostorima su jako danas popularne ličnosti poput voditelja i voditeljica raznih televizijskih programa u svakoj od bivših republika. U Srbiji je ovo pogotovo zastupljeno i viđamo razne lijepe djevojke u ulozi voditeljice koje uživaju status na estradnoj sceni koji je skoro pa jednak najvećim pop i folk zvijezdama u regionu.

To se može lako reći i za slavnu voditeljicu mnogo popularne pjevačke emisije po imenu Zvezde Granda, a svi je dobro znate jer u pitanju je Sanja Kužet. Ova mlada voditeljica je već svima poznato lice ko prati ovu slavnu emisiju i medijski svijet Balkana, ali slabo ko zna neke detalje iz privatnog života ove čuvene gospođe.

Naime, Sanja je već dugo na televizijskoj sceni i vrijedno i naporno je radila da dostigne visine sa kojih se sada obraća publici našeg regiona kada traju Zvezde Granda. Prethodno je vodila bingo emisiju, a nakon toga se probila na Pink televiziji prvo kao voditeljica jutarnjeg programa, a zatim kao voditeljica vremenske prognoze na istoj televiziji.

Ono što možda niste znali o njoj privatno je to da se udala za dosta starijeg čovjeka, a to je nešto što na našim prostorima nije baš poželjno u očima društva, naročito starijih ljudi.

Sanja je ovu odluku da se uda za svog bivšeg supruga Zorana Pipera donijela kad je već bila u drugom stanju, pa joj je to, čini se, olakšalo odluku. Inače, njen bivši suprug je zaštitar poznatog muzičara i medijskog biznismena Željka Mitrovića koji je osnovao televiziju Pink. Sanja i Zoran odavno nisu zajedno, ali su održali dobre odnose i nakon svoje velike ljubavi.

Preporučujemo