Andrija, najstariji sin Sanje Kužet, počeo je sa intenzivnim košarkaškim treningom. Njegova porodica svesrdno podržava i ohrabruje njegovo bavljenje ovim sportom. Podršku svom sinu voditeljka je na Instagramu izrazila frazom “Od utakmice do utakmice” jer ona niejdnu ne propušta i vrijedno bilježi sve važne trenutke . Ona ga vatreno bodri sa tribina dok njen nasljednik  postiže niže nivoe uspeha.

Najstariji sin Sanje Kužet ostavlja srce na terenu, dok  su ruke njegove majke čvrsto stisnute u pesnicu i ona mu na taj način daje svoju podršku. Njegov uspjeh kao sportiste nije njegov jedini kvalitet za divljenje. Takođe pokazuje brigu i obzir prema svojoj porodici, ispunjavajući i svoje dužnosti kao sina i brata. Osim toga, postigao je značajan uspjeh u svojim akademskim aktivnostima, podvig na koji su njegovi roditelji veoma ponosni.

Prvorođeno dete Sanje Kužet rezultat je naklonosti prema bivšem suprugu Zoranu. Nedavno je voditeljka novinarima govorila o trenutnom stanju u njihovoj vezi, navodeći da zajedno rade na tome da svom djetetu Andriji osiguraju što bolje odrastanje.

Zoran i ja smo brak okončali nakon godinu dana na prijateljski i s poštovanjem. Nekome to može izgledati smiješno, ali naša veza savršeno funkcionira u svim aspektima osim zbog nedostatka romantične uključenosti. Uprkos tome, Andrija i Zoran održavaju normalnu međusobnu komunikaciju i kontakt. Naš glavni cilj je dati prioritet našem djetetu i osigurati da naša komunikacija ostane što pozitivnija. Na sreću, nije bilo problema sa ljubomorom ili sujetom. Sanjin najveći izvor sreće potiče iz snažne i pozitivne veze koja se razvila između njenog sina Andrije i njenog sadašnjeg supruga Nemanje.

Preporučujemo