Seka Sablić je jedna od najpoznatijih glumica starije generacije u regiji koja je još u vrijeme Jugoslavile bila najpopularnija komičarka i ostvarila je veliki broj uloga. Seka Sablić iako već u godinama često posjećuje javne događaje, suprotno uvriježenom mišljenju da se kloni javnih nastupa. I u svojoj devetoj deceniji života posećuje razne prestoničke manifestacije, i u takvim prilikama je dobro prihvaćena gošća.

Tokom ljetne sezone, Seka se prepušta toplini sunca i mora, posebno u svom domu u mjestu Rose u Crnoj Gori. Njene omiljene zabave uključuju opuštanje na terasi, čitanje knjiga i kupanje u slanoj vodi okeana dok uživa u zadivljujućem pogledu na plažu. Kako se spuštaju niže temperature, dotična glumica se vraća u Beograd i sa zadovoljstvom posećuje razne događaje.

Njena interesovanja obuhvataju različite aktivnosti, od izložbi do pozorišnih predstava, bioskopa i književnih skupova. Očigledno je da Seka duboko cijeni sve oblike kulturnog izražavanja. Ne bi bilo neočekivano sresti našu izuzetnu glumicu dok sprisustvujete  nekom događaju. Ponekad će možda biti sklona da pozira za fotografiju s vama.

Mnogima je na društvenim mrežama zapala za oko fotka na kojoj je glumica  sa širokim osmehom na licu, kako pozira pored istaknute ličnosti koja vam je nesumnjivo svima poznata.Božo Vrećo, umjetnik, iskoristio je priliku da uhvati trenutak sa jednom od svojih voljenih glumica i ovjekovječi njihov očaravajući susret na fotografiji.Na fotografiji na kojoj se oba umetnika smiju, pevačica je napisala kratku poruku “Voljena Seka”. Iz slike je vidljivo da dvoje umjetnika imaju duboko razumijevanje i divljenje jedno prema drugom, te da dijele snažnu vezu naklonosti.

Preporučujemo