Rođena 1968. godine u Požarevcu, Dragana Mirković je djetinjstvo provela u selu Kasidol kod Požarevca, živeći sa roditeljima i sestrom do svoje 21. godine. U početku je imala snove da studira engleski i postane turistički vodič. No, njezin put je krenuo drugim smjerom kada je s 14 godina uplovila u svijet pjevanja. Do svoje 15. godine već je snimila svoj prvi album. Tijekom svoje impresivne karijere duge gotovo četiri desetljeća, Dragana je objavila brojne albume i singlove, neprestano obarajući rekorde u prodaji albuma iz godine u godinu. Unatoč tome što je od malih nogu bila u javnosti, Dragana je uspjela izbjeći sve skandale, zbog čega je stekla reputaciju besprijekorne karijere. Što se privatnog života tiče, Dragana otkriva da je prije udaje imala veze sa samo tri muškarca. Jedan od njih bio je i Zoran Bašanović, koji je jedno vrijeme bio i njezin menadžer. Krajem devedesetih u Beču se ukrstila s biznismenom Tonijem Bijelićem. Prema Draganinim riječima, upoznali su se kada joj je nakon jednog od nastupa ljubazno ponudio prijevoz do aerodroma.

Tom posebnom prigodom darovao joj je kolekciju dijamantnog nakita zajedno sa svojom posjetnicom. U početku je oklijevala prihvatiti ovaj velikodušni dar, što ju je navelo da mu se obrati. Kao odgovor, on je izrazio želju da uzvrati dar i predložio joj da mu se javi kasnije. Pjevačica je otvoreno priznala da je tih dana njezine misli trošio na njega. Njihovi telefonski razgovori postali su redovita pojava, što ju je na kraju navelo na odluku da ga posjeti. U tom razdoblju svoje goleme popularnosti pjevačica je donijela životnu odluku preseliti se u Beč, gdje je 2000. godine sklopila brak s Tonijem. Sljedeće godine rodio se njihov sin Marko, a potom i dolaskom njihove kćeri Manuele 2002. Tijekom tog razdoblja pjevačica je napravila značajnu pauzu u karijeri, priznajući da je gajila sumnje u iščekivanje publike za njezine nadolazeće nastupe ili albume. Na njezino veliko zaprepaštenje, potražnja za glazbom Dragane Mirković se nastavila, što je vidljivo u širokoj distribuciji njezinih kasnijih albuma. U jednom je trenutku izjavila da se njezina posvećenost glazbi i njezinim obožavateljima samo pojačala nakon udaje, što ju je natjeralo na iznimne izvedbe.

Koncerti u Areni u organizaciji Dragane Mirković pružili su rijedak uvid u cijelu njezinu obitelj koja se rijetko pojavljuje u javnosti, što je bila izuzetna prilika. Dragana koja je na estradi već preko tri decenije je napravila pravi spektakl. Istovremeno, fotoreporter se našao očaran djevojkom Marka Bijelića, koja ga je pratila na majčin nastup. Otkako se pojavio na društvenim mrežama i zauzeo svjetla reflektora, sin poznate folk pjevačice Dragane Mirković i iskusnog biznismena Tonija Bijelića ne prestaje osvajati ženska srca, ne izostajući prikupiti njihovu ljubav. Svojim markantnim izgledom, bogatstvom i upisom na cijenjeni SAE institut u Beču brzo je i s pravom stekao reputaciju idealnog zeta u očima svake majke.

S obzirom na zagonetnu prirodu njegovih osobnih poslova, pratitelji na Instagramu jedva su se raspitivali o aspektu koji je najviše pobudio njihovu znatiželju: njegovoj trenutnoj zaposlenosti. Kako bi se suprotstavio, Marko je objavio fotografiju na kojoj se vide isprepleteni prsti muškarca i žene. Kada su Marko Bijelić i njegova djevojka zajedno stigli u Arenu, konačno smo dobili uvid u to kako ona zapravo izgleda. Predstavnici medija brzo su se okupili oko Draganinog sina dok je izlazio iz luksuznog automobila u društvu visoke, vitke Afroamerikanke. Promatrajući njezin govor tijela, vidljivo je da ona, baš kao i njezin dečko, ne voli pretjerano eksponiranje. Bez obzira na okolnosti, Markova odluka da na događaj dođe s djevojkom, u pratnji novinara iz cijele regije, jasan je pokazatelj da je njegovo srce nepobitno zarobljeno.

Preporučujemo