Nika Tošić, mlađa kćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, koja također uživa popularnost na društvenim mrežama s brojnim pratiteljima, nedavno se vratila iz Pariza. Tamo je, zajedno sa svojom starijom sestrom Atinom, pratila majku na Tjednu mode. Po povratku u Francusku, Nika se našla oči u oči s velikom konkurencijom. Odlučila je podijeliti svoje iskustvo sa prijateljima na TikToku. Na geografskom natjecanju, prvo sam bila uvjerena u lakoću zadatka, misleći da će se fokusirati na opće znanje .Ali, čim sam videla test, shvatila sam da sam u problemu i da sam napravila značajnu pogrešku.” Iako se intenzivno pripremala, Nika je primijetila da većina pitanja nije bila u udžbenicima, ostavljajući je frustriranu i očajnu, uz izjavu da sumnja u svoje sposobnosti za uspjeh. “Geografija mi je strast, odmah iza fizike, međutim činilo se da je prolazak ovog predmeta izvan mojih mogućnosti. Uprkos toj sumnji, uspjela sam odgovoriti na više od polovice pitanja, iako sam bila nesigurna u njihovu tačnost. Odlučila sam da se, u slučaju prolaza, neću pojaviti na sljedećem testu. Završivši s natjecanjem, odmah sam se zaputila na trening. Pripremajući se za trening, istodobno sam se šminkala koristeći kameru telefona kao ogledalo” – podijelila je Nika svoju priču. Osim odmora, iskoristila je priliku da pokaže svoje omiljene stvari, spominjući i nedavnu kupovinu u Parizu.

 

 

Dok se spremala za odlazak na očekivani derbi između Zvezde i Partizana, naglasila je svoje strastveno navijanje za crveno-bele. Rođena 17. augusta 1978. u Beogradu, Jelena Karleuša je jedino dijete Divne, poznate radijske novinarke, i Dragana Karleuše, kriminalističkog inspektora. Iako su se roditelji na kraju razveli, Jelena je imala sreću da je njezino djetinjstvo obilježeno ljubavlju i pažnjom, s obzirom da su ostali zajedno pod istim krovom dugi niz godina. Kao nestašna djevojčica, često je penjala po drveću i jurila bicikl brzinom munje. Iako je vjerovala da posjeduje nevjerojatne sposobnosti, čuda se događala pa nije slomila kosti tijekom svojih hrabrih avantura. Njezina suosjećajna priroda poticala ju je da sanja o osnivanju skloništa za napuštene pse i mačke. Inspirirana ocem, instruktorom vodenih sportova, Jelena je rano počela trenirati skijanje na vodi i ronjenje, sudjelujući u ekspedicijama diljem jadranske regije. Kad su roditelji dolazili u posjet, uvijek je bila ponosna i pristojna, nikada ne pokazujući razmaženo ponašanje. Umjesto druženja s vršnjacima, nalazila je utjehu u razgovorima s starijim osobama, osjećajući se često kao izvanzemaljac među svojim vršnjacima. Pripisala je taj osjećaj svom visokom IQ-u, impresivnih 153 na testu. Strast prema nastupima razvila se još u vrtiću, gdje je pjevala i plesala pred prijateljima. Iako vrlo mlada, već je znala što želi u životu, a oduševljenje publike poticalo je njenu ambiciju. Kontrola situacija oduvijek je bila njezina karakteristična crta. Prije nego što je krenula u školu, hrabro je prihvaćala nove odgovornosti i obaveze. Uprkos izvrsnosti u svim predmetima tokom akademskog puta, matematika je ostala njezina jedina slabost.

 

 

Svojom karizmom često je uspijevala izbjeći posljedice. Nije posvećivala puno vremena učenju kod kuće, smatrajući da je dovoljno samo slušati na satu. Imala je blagonaklon stav prema kolegama iz razreda, što ju je dovelo do ograničenog kruga prijatelja. Kao blagajnica, bila je odgovorna za prikupljanje sredstava, ali umjesto toga ih je trošila u McDonald’su, umjesto na školske aktivnosti. Izražavanje mišljenja otvoreno i bez oklijevanja postalo joj je uobičajeno. Već sa četrnaest godina, gajila je duboko divljenje prema pjevaču Željku Šašiću, čak mu je priznala osjećaje dok su bili na moru. Nažalost, odbio ju je zbog razlike u godinama, a Jelena mu je uzvratila obećanjem da će jednog dana nadmašiti njegovu slavu. Nakon završene osnovne škole, upisala je Zemunsku gimnaziju gdje se posvetila muzici i pridružila zboru. Među raznim instrumentima, pokazala je vještinu sviranja flaute.

 

Preporučujemo