Peđa i Ana nisu se zakonski rastali, unatoč trenutnoj životnoj situaciji u kojoj žive odvojeno. Pjevač je otvoreno priznao da aktivno ulaže napore da se pomiri sa suprugom i riješi sve probleme koji su možda uzrokovali njihovu rastavu. On ni ne pokušava da izigrava mačo muškarca i otvoreno je progovorio o svemu.

Moja ljubav prema mojoj zakonitoj supruzi nikada nije izblijedjela i odlučan sam ispraviti stvari među nama. Trenutno smo u procesu mirenja i nadam se pozitivnom ishodu. Iako priznajem da je nekim ljudima potrebno više povratnih informacija kako bi shvatili svoje pogreške, spreman sam uložiti trud da shvatim gdje sam pogriješio. Ova novootkrivena svijest nije samo poboljšala moj osobni život, već je pozitivno utjecala i na moju karijeru. Iako sam napravio mnogo grešaka u prošlosti, posvećen sam tome da ih ispravim, rekao je Peđa gostujući u Magazinu In.


Zbog svog primamljivog izgleda i rizičnih fotografija, Ana je na Instagramu prikupila skoro 300.000 pratilaca. Javnost je često prepoznaje kao suprugu poznatog pjevača. Anina figura ostaje besprijekorna iako je bila tri puta trudna. Ona se može pohvaliti poželjnim stasom upotpunjenim zategnutim mišićima, ostavljajući bez daha mnoge pripadnice suprotnog spola dok se razmeće svojim atributima na fotografijama u bikiniju.

Kako piše Blic, Ana je predana poduzetnica koja se fokusira na privatni biznis, točnije na proizvodnju i promociju kupaćih kostima. Održava snažnu prisutnost na Instagramu gdje često dijeli slike svojih putovanja na egzotične lokacije, otkrivajući svoju jasnu ljubav prema istraživanju svijeta. Nakon Peđine iskrene ispovijesti svi se nadaju da će se pomiriti i nastaviti život zajedno.

Preporučujemo