Jeff Bezos, treći najbogatiji pojedinac na svijetu, i njegova partnerica, novinarka Lauren Sanchez, našli su se na naslovnici prosinačkog izdanja magazina “Vogue”. Cilj prosinačkog izdanja je prikazati Bezosovu životnu priču koja je imala značajan utjecaj na stvaranje tvrtke Amazon. Cijela kampanja držala se stila vestern filmova. Bezos je tijekom života imao nepokolebljivu podršku svoje partnerice, talentirane novinarke čiju je ljepotu hvalio za magazin “Vog”. Prema njegovim riječima, ona mu je savršen spoj.

Bezos s ljubavlju govori o Loren, hvaleći njezinu iznimnu strast i empatiju prema drugima. Napominje da ona posjeduje jedinstvenu perspektivu koja je izdvaja od ostalih. Međutim, komentari pratitelja uglednog magazina na Instagramu daju sasvim drugačiju sliku. I dok urednici “Voguea” trećeg najbogatijeg čovjeka na svijetu obasipaju pohvalama, korisnici Instagrama su neumoljivi s kritikama, ostavljajući komentare poput “Nadam se da će ova fotografija biti skinuta”, “Ova slika je sramotna”, “Noć vještica”. sezona je gotova” i “Ova objava je jeziva i prestajem pratiti Vogue”.

Mnogi ljudi izražavaju želju da Instagram ima filter koji bi mogao ometati PR sadržaje vezane uz milijardere. Prema The Wall Street Journalu, par uživa u međusobnom društvu i zajedničkom radu. Njihovi zajednički napori uključuju onu pomoć njoj s njezinom knjigom i njegov rad na dobivanju svoje pilotske dozvole. Često lete i treniraju zajedno, provodeći značajan dio vremena u društvu drugoga.

Boravak kod Jeffa Bezosa čini se kao da svaki dan pohađate MasterClass. Ono što mi je prenio bila je umjetnost upravljanja. Koji mi je najvrjedniji savjet dao? Kao šef, savjetovao mi je da se suzdržim od toga da govorim prvi tijekom sastanaka i da uvijek dopustim drugima da prvi izraze svoje mišljenje, kako moj doprinos ne bi utjecao na njihova razmišljanja. Jeff je također predložio da se sastanci održavaju kraćim od sat vremena kad god je to moguće, te da voditelj sastanka izradi kratak dokument od šest stranica ili manje u kojem će se navesti teme o kojima će se raspravljati i zašto. Ne znam kako mu to uspijeva, ali može satima čitati dokumente”, rekla je Loren Sánchez. Spomenula je i da postoji njegova strana koju još nije vidjela.

Njegov smisao za humor doista je izvanredan. Neprestano se smijem njegovim šalama. Ponekad zna biti prilično zaigran i sjećam se da sam bio zatečen njegovim smijehom kad sam ga prvi put čuo. Sada to jako cijenim. Ispričala je da kad god odu na zabavu i razdvoje se, ona jednostavno čeka trenutak i sluša njegov smijeh kako bi točno odredila gdje se nalazi. Kasnije je govorila o nedostacima veze s jednom od najbogatijih osoba na planetu. Prema njezinom iskazu, morala je steći vještinu skrivanja svojeg točnog boravišta od drugih i biti oprezna dok dijeli informacije na platformama društvenih medija.

Kao netko tko je prirodno brbljiv i predusretljiv, bilo mi je teško usredotočiti se na zadržavanje određenih informacija za sebe. Međutim, prepoznao sam potrebu da se svjesno potrudim da to učinim, i to me naučilo vrijednu lekciju. Prije sam imao naviku otkrivati ​​svaki detalj onima oko sebe, ali sada razumijem važnost zaštite svoje privatnosti i suzdržanosti u određenim područjima.

Preporučujemo