Danas obilježavamo dolazak mladog Mjeseca u Škorpionu, astrološki događaj za koji je poznato da izaziva intenzivne emocije kod pojedinaca. Kao rezultat toga, mnogi će se naći u situaciji da preispituju svoje postupke i odluke tijekom dana. Oni koji se bave astrologijom kažu da je ovaj dan poseban po mnogo čemu i potrebno ga je iskoristiti za poboljšanje nekih aspekata u životu. To se posebno odnosi na materijalnu situaciju.

Prema astrolozima, sadašnji trenutak je optimalan za poduzimanje koraka ka poboljšanju financijske situacije i konačno ispunjenje dugogodišnjih težnji.Većina će pojedinaca pronaći rješenje za probleme koji su postojali dulje vrijeme.Koje radnje treba poduzeti na ovaj dan?Tijekom sljedeća tri dana pažljivo izvršite svaki korak svog plana. Razvijte detaljan plan i metodično radite na njegovom dovršenju. Imajte na umu da se mogu pojaviti neočekivani izazovi, ali ovo je ključna prilika koju ne smijete zanemariti. Održavajte nepokolebljivu upornost tijekom cijelog procesa.

Tijekom tog vremena imperativ je da izbjegavate bilo kakve dugove ili zajmove. Ključno je voditi računa o troškovima i ograničiti nepotrebne kupnje. Glavni prioritet trebao bi biti suzdržati se od prekomjernog trošenja i nabaviti samo ono što je bitno. Tijekom sljedeća tri dana trebali biste uložiti svu svoju energiju na dovršetak svog posla. Važno je pažljivo isplanirati svaki korak i pridržavati se svog plana. Izbjegavajte ometanja i marljivo radite bez prekida.

Napravite popis željenih poslovnih rezultata na komadu papira. Svakodnevno recitirajte ovaj popis i zadržite ga u svojim mislima. Zamislite ostvarenje ovih ishoda i ponavljajte si: “Zaslužujem, moja prilika je stigla. Sve moje težnje će se ostvariti.

Preporučujemo