Nije rijetka situacija da se članovi jedne porodice ne slažu dobro. Imao mnogo primjera i kod poznatih ličnosti sa estrade koji sa svojim roditeljima na primjer nisu u kontaktu a to se dešava u cijelom svijetu. Razlozi za takve odnose se razlikuju od slučaja do slučaja i svaka strana ima svoju priču i svoju istinu. Mi danas govorimo o sestri poznate pjevačice koja se obratila javnosti.


Već duže vrijeme Mariah Carey i njezina starija sestra Alison Carey imale su napet odnos. Alison, koja sada ima 61 godinu, pribjegla je društvenim mrežama kako bi izrazila svoje misli. Alison Carey, koja se pojavljuje u viralnom videu na društvenim mrežama, otkriva da živi bez zuba i da si nije mogla priuštiti zamjenske. Izražava želju da ima zube, ali priznaje da je njezina financijska situacija sprječava u tome. Carey primjećuje izazove svakodnevnog života bez zuba i zaključuje svoju izjavu tim osjećajima.

Važno je podsjetiti da su sestre prije nešto više od dvije godine bile u sudskom sporu koji je rezultirao njihovim pojavljivanjem pred sudom. Vrhovni sud New Yorka zaprimio je tužbu od Alison nakon objavljivanja memoara pod naslovom “Značenje Mariah Carey” čiji je autor pjevačica.

Nakon toga je zatražila iznos od 1,25 milijuna dolara za psihičku bol koju joj je navodno nanijela njezina sestra. U tužbi je navedeno da je Mariah Carey protiv nje iznijela mnoštvo optužbi koje su bile neutemeljene. Konkretno, optužbe su se sastojale od toga da je Alison zlostavljala Mariah, uzrokovala opekline trećeg stupnja polijevajući je kipućom vodom, dajući joj valium i pokušavajući je iskoristiti za zaradu.

Preporučujemo