Maja i Dragan Bjelogrlić dijele dugu vezu koja ih je donijela kroz mnoge trijumfe i izazove. Njihovo nepokolebljivo ohrabrivanje njihovog sina Alekseja bilo je posebno značajno tokom njegovog prvog nastupa u matičnom pozorištu jedne srpske glumačke ekipe, uprkos činjenici da je još uvek studirao. Danas je mlađi Bjelogrlić već velika glumačka zvijezda.

Dragan Bjelogrlić je u prošlosti bio poznat po tome što je svoj lični život držao privatnim. Međutim, prije 15 godina odlučio je podijeliti mali dio svog ličnog života. Otkrio je početak svoje ljubavne priče sa Majom, koju je upoznao i oženio samo dve nedelje kasnije. Ova brza tranzicija sa sastanka na brak jasan je pokazatelj snažne veze i naklonosti koju dijele. Njihova intenzivna ljubav jedno prema drugom očituje se u njihovom brzom putu od poznanika do supružnika. I sama Maja je retko prisutna u javnosti i radije drži svoj lični život van pažnje medija.

Maja i Dragan su u februaru obeležili 25. godišnjicu braka posetom Majamiju, što je bio prikladan i lep način da proslave svoju trajnu ljubav koja je trajala godinama uprkos brojnim preprekama koje su savladali u ličnom i profesionalnom životu. Njihova ljubavna priča je nekonvencionalna, jer je počela iznenada, bez dužeg perioda upoznavanja. Nakon uzbudljive zabave u Beogradu, putevi su im se ukrstili, a Dragan je odveo Maju u živopisno banatsko selo Baranda, koje će postati značajna lokacija za njihovu vezu. Hrabrost i odvažnost koje je Dragan pokazao te večeri dali su uvid u kvalitete koji će obilježiti njihovu zajedničku budućnost.

U spokojnom zagrljaju noćnog neba obasjanog zvezdama i prisustva drveća, Dragan je odveo Maju do svog prebivališta i beskrajne zemlje koja ga je okruživala. Njegove riječi savjeta odjekivale su zrakom: “Pažljivo promatrajte svoju okolinu, jer ako ste razboriti, vaši potomci će naslijediti upravo ovu zemlju.” To nisu bile šuplje floskule niti prolazno osjećanje, već prije svjedočanstvo njegove nepokolebljive posvećenosti i dalekovidosti. Bio je voljan da odustane od vjere i pokaže svoju vjeru u njihovu zajedničku budućnost, i to se pokazalo kao mudar izbor.

Preporučujemo