Goca Tržan je pop pjevačica koja je dugo prisutna na estradnoj sceni i svi je smatraju odličnom šoumenkom. Goca je 2006. godine ušla u brak s Ivanom Marinkovićem, iz kojeg su dobili kćerku Lenu. Međutim, njihovoj zajednici došao je kraj 2011. godine kada su se sporazumno razveli. Nakon rastave, pjevačica i njezin bivši suprug javno su se posvađali, iznijevši svoje pritužbe da svi vide.

 

Tijekom intervjua Goca je iznijela teške optužbe na račun Ivana, optužujući ga za krađu, fizičko zlostavljanje, pa čak i napad nožem u pijanom stanju. Osim toga, tvrdila je da on nije osigurao alimentaciju za njihovu kćer. Suočena s Ivanovim prijetećim porukama, Goca je poduzela sve potrebne korake da ga prijavi nadležnima. Ivan je, pak, oštro odbacio te optužbe, ustvrdivši da nije kriminalac i istaknuo da joj ne može ponuditi lagodan život kao njezini prijašnji partneri. Tvrdio je da je nevin, negirajući bilo kakvo nasilničko ponašanje i navodno maltretiranje od strane Gocinog oca i brata. Unatoč neprekidnim sudskim bitkama, bivši su supružnici s vremenom uspjeli popraviti svoj odnos. Međutim, 2016. Ivan se našao pred kaznenom prijavom zbog navodne pljačke supermarketa, što je dovelo do službene prijave protiv njega. Mediji su nagađali o povezanosti Goce i voditelja Ivana Ivanovića, no ona je te tvrdnje brzo opovrgla. Nakon nekoliko mjeseci veze raskinula je vezu s Markom Lakićevićem zbog njegove posesivnosti. Godine 2011. uplovila je u ljubavnu vezu s Rašom Novakovićem, koji je od nje mlađi 14 godina, a također je bubnjar u njezinom bendu. Dvije godine kasnije, par je odlučio podići svoje obveze na višu razinu i zaručio se. Njihovo vjenčanje održano je 20. rujna 2015. u Vili “Jelena”. Unatoč stalnim špekulacijama u tabloidima o Rašinoj nevjeri i skorom razvodu, nijedna od tih glasina do sada se nije pokazala točnom. Tijekom intervjua otkrila je da njihova borba za začeće traje cijelo desetljeće.

Goca Tržan godinama je ustrajala u borbi za svoju djecu, pronalazeći utjehu u prilici da sa svojim vjernim navijačima otvoreno razgovara o brojnim preprekama na koje pjevačica i njen suprug Radomir Raša Novaković nailaze. Iskreno rečeno, bilo je slučajeva kada je to nadilazilo njezino shvaćanje. Nakon prethodnog intervjua, tijekom kojeg je iscrpno objasnila neuspješne ishode pokušaja izvantjelesne oplodnje, donijela je odluku da prestane s potragom za trudnoćom. Unatoč silnoj želji da svom suprugu zače dijete, odlučila je više se ne opterećivati ​​takvim pothvatima. Čak i sada, žene još uvijek drže riječi koje je izgovorio njihov muž, onako kako im ih je on intimno izrazio. Goca je to kasnije ispričala i novinarima, otkrivši da on ne pridaje važnost biološkoj djeci s njom. Lenu, Gocinu kćer iz prethodnog braka, doživljava kao svoje dijete. Priznaje da će se jednog dana i ona iseliti, a naglašava da su oboje, uz energiju i ljubav koju svakodnevno dijele, jednako važni u zajedničkom životu.

 

Njegov najveći prioritet je da ona bude uz njega, iznad svega. Gest bivšeg bubnjara odjeknuo je među ženama koje proživljavaju sličnu borbu kao Goca, potaknuvši ih da krenu naprijed. Upravo je to bila pjevačičina namjera koja je s medijima otvoreno podijelila svoj put tijekom godina. Potraga Goce Tržan za roditeljstvom nedvojbeno je pružila brojne prilike i mogućnosti nebrojenim parovima. U svojoj potrazi, okrenula se svom suprugu, svom voljenom, i prigrlila nove izglede koje je prije odbijala, sve u nadi da će doživjeti trenutak transformacije. Jedna od tih prilika ukazala se u obliku poziva za sudjelovanje na Berlinskom filmskom festivalu. Ove je godine odlučila prihvatiti poziv, a evo kako je iskoristila ovo nesvakidašnje iskustvo. U opisu ispod fotografije sa suprugom, pop zvijezda Goca priznala je povratak u stvarnost, ističući važnost snimanja, sviranja i rada. Skromno je priznala da život nije uvijek crveni tepih, pokazujući svoju sposobnost da bude primjer skladnog i lijepog braka, što je zadatak koji rijetko uspijeva.

Preporučujemo