Njih dvoje su glumački i  ljubavni par koji plijeni pažnju u cijelom regionu. Mediji i šira javnost diljem Balkana zaokupljena je raspravom o vjenčanju Gorana Bogdana i Jovane Stojilković, s obzirom na njihovu vezu dugu gotovo šest godina. Iščekivanje crkvenih zvona i iščekivanog trenutka kada će glumac i glumica pred matičarem izmijeniti sudbonosne zavjete s nestrpljenjem osjećaju oni koji ih obožavaju kao par. Nažalost, sve manja nada u ovu pojavu postupno jenjava, jer ni  jedno od njih  ne obvezuje striktno pridržavanje formalnosti.

 

Nagađa se da su, unatoč dubokoj privrženosti, skeptični prema pozitivnim ishodima koje može donijeti izmjena bračnih zavjeta uz prisustvo kumova i matičara, a polaze od uvjerenja da su mnogi pojedinci iskusili suprotan učinak sreće. U današnje vrijeme razvod je postao sve češći jer je samo nekoliko parova spremno postići kompromis i umjesto toga odlučiti prekinuti svoju vezu na prvi znak problema, bez pokušaja popravljanja ili rada na problemima s kojima se suočavaju, birajući umjesto toga tražiti nešto novo. Goran i Jovana zasad napreduju. Prema insajderu, odlučili su se na zajednički život i duboko su zaljubljeni jedno u drugo. Njihova je veza neraskidiva kada nisu okupirani poslom, a njihova dinamika plijeni izmjeničnim boravkom u Beogradu i Zagrebu. Iako se čini da do vjenčanja Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković neće doći skoro, mediji i dalje istražuju tu temu. To posebno vrijedi sada kada hrvatski umjetnik aktivno promovira svoj najnoviji film “Živ i zdrav” koji se bavi vjenčanjima. To je idealna prilika da se raspitaju o predviđenom datumu vlastitog vjenčanja.

Tijekom nedavnog gostovanja u Novoj S, umjetnik Zoran Kesić iznenadio je glumca raspitivanjem o upitima njegove obitelji o njegovim bračnim planovima, na što je glumac odgovorio niječno. Kesić nije bio zadovoljan Bogdanovim odgovorom, pa mu je odgovorio stihom iz najnovije pjesme Konstrakta: “Evo ša’ će!” To je potvrdio i sam glumac ponovivši potpuno istu rečenicu. Obožavatelji su prirodno bili ispunjeni nadom nakon što su čuli ovu vijest, jer se činilo da sugerira tračak nade u ovoj konkretnoj stvari. Goran nije gubio vrijeme spomenuvši da je kumovao nevjerojatnih 17 puta te je izrazio duboku ljubav prema svojim prijateljima, istaknuvši dugovječnost njihovog prijateljstva. Po tome se može zaključiti da bi se, ukoliko bi Bogdan zaprosio Jovanu, slavlje zbog velikog broja prisutnih produžilo na tri dana.

 

Biografija:
Rođen 1980. godine u Širokom Brijegu, gradiću na jugozapadu Bosne i Hercegovine, Goran Bogdan potječe iz akademske obitelji. Njegov otac Šimun Bogdan cijenjeni je sveučilišni profesor na Fakultetu strojarstva u Mostaru, a majka Mila Bogdan svoje znanje prenosi kao profesorica matematike u Srednjoj strukovnoj školi u Širokom Brijegu. Odrastajući u rodnom gradu, Goran je bio okružen roditeljima, tri brata i dvije sestre. Tijekom formacije u osnovnoj i srednjoj školi otkrio je svoju strast prema glumi, sudjelujući u amaterskim produkcijama i ispoljavajući svoj glazbeni talent kao gitarist u rock bendu Luna Meugim. Nakon završene srednje škole Goran je krenuo na svoj akademski put na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Uz studij ekonomije pohađao je i studije na Prometnom fakultetu u glavnom gradu Hrvatske. Unatoč tome što se fokusirao na ekonomiju, Goranova ljubav prema izvedbenim umjetnostima nikada nije prestala. Nastavlja glumiti u predstavama Doma kulture Peščenica, a kasnije se uključuje u dramsku amatersku sekciju Kazališta Gaudeamus. Međutim, njegova nepokolebljiva strast prema glumi dovela ga je do ključne odluke. Nakon stjecanja diplome ekonomista, Goran je 2005. napravio hrabri izbor da napusti Prometni fakultet i nastavi svoje snove na prestižnoj Akademiji dramske umjetnosti. Njegova predanost i talent zasjali su do izražaja dok je marljivo usavršavao svoje vještine, da bi na kraju diplomirao na akademije 2012. godine.

Preporučujemo