Zahvaljujući svom poznavanju borilačkih vještina napravio je veliku karijeru u Holivudu. Poznato je d je prije toga glumac jedno vrijeme bio i tjelohranitelj američkog predsjednika. Poznati glumac Steven Seagal 10. travnja proslavit će svoj 72. rođendan, no zadržao je izrazito mladolik izgled. Ono što ga izdvaja u Hollywoodu je njegova istinska naklonost prema Srbiji, osjećaj koji otvoreno izražava. Naime, 2016. dobio je srbijansko državljanstvo, što ga je izdvojilo među vršnjacima.Zbog zadivljujućeg spektra interesa, glumac je konstantno plijenio pozornost javnosti, a njegov ljubavni život također je predmet intenzivnog fokusa.

 

Glumac i glumica Kelly Lebrock bili su u braku i blagoslovljeni s troje djece. Međutim, njihova je veza nakon 9 godina završila burno, što je rezultiralo burnim razvodom.

  • Utjecaj razvoda na Kelly bio je dubok, budući da je ogromna medijska pozornost uzela danak na nju i njezinu obitelj. Kao odgovor na to, Kelly se namjerno povukla iz javnosti, provodeći više od dva desetljeća u izolaciji od medija. Čak su kružile glasine da je Steven počinio bračno silovanje, iako Kelly o tome nikada nije javno govorila.

Kelly se, razmišljajući o svojoj odluci da napusti karijeru, preselila u udaljeno područje i tamo boravila četvrt stoljeća, potpuno odvojena od televizije. Kao samohrana majka, posvetila se najboljem mogućem odgoju za svoje troje izuzetne djece.

Iako priznaje da su neki pojedinci sposobni balansirati između karijere i obitelji, Kelly čvrsto vjeruje da su njezina djeca važnija od bilo kojeg profesionalnog bavljenja. Unatoč mogućnosti da se vrati svojoj prethodnoj karijeri, ona shvaća da jednom kad prilika da bude prisutna za svoju djecu prođe, više se ne može vratiti. Nakon što je već iskusila slavu, Kelly je došla do točke u kojoj je više ne želi.

 

Baš kao što Hollywood cvjeta na pričama o iskupljenju i oživljavanju prošle slave, Kelly se također trijumfalno vraća.

Trenutačno živi na svom ranču u Kaliforniji, a unatoč prisutnosti na društvenim mrežama nije javno istaknuta, odlučila je sakriti svoje lice koje je, prema tvrdnjama njezinih obožavatelja, doživjelo značajne kozmetičke promjene.

  • Seagalovi susreti s pravnim sustavom bili su brojni, a optužbe za uznemiravanje, koje su iznijeli bivši kolege, izazvale su veliku buru. Prvobitna tužba protiv njega podignuta je još 1995. godine, a posljednjih godina novinari su stalno u fokusu upravo ovih optužbi.

Moguće je da je njegova mračna priroda odigrala ulogu u njegova četiri braka. S Miyako Fujitano, Japankom i kćeri njegova učitelja aikida, stupio je u brak 1974. Njihova zajednica trajala je do 1987. i rezultirala rođenjem dvoje djece: Kentaro, koja je nastavila glumačku karijeru, i Aiako, koja je postao književnik.

 

Raspad braka Stevena i Miyako može se pripisati Stevenovoj romantičnoj vezi s manekenkom Kelly LeBrock. Ova je afera naposljetku dovela do njegovog preseljenja u Ameriku, ostavljajući za sobom ženu i djecu u Japanu.

Godine 1984. glumac je stupio u brak s kolegicom Adrienne La Russie, ali ta zajednica nije bila pravno valjana jer nije uspio finalizirati razvod od prve supruge. Iste te godine, nakon službenog raspada braka s Miyako, izmijenio je zavjete s Kelly, što je rezultiralo rođenjem njihovih dviju kćeri i sina. Nažalost, njihov je brak došao kraju 1996. godine, a kao uzrok razlaza navedene su nepomirljive razlike.

Godine 2009. Steven je ušao u četvrti brak, ovoga puta s mongolskom glumicom Erdenetuya Batsukh. Njihova zajednica donijela je sina po imenu Kunzang.

Preporučujemo