Želju za drugim djetetom otvoreno su izrazili Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić koji su se marljivo i odlučno posvetili ostvarenju tog cilja. Nažalost, nije im bilo suđeno ponovno prigrliti ulogu roditelja, ali nisu dopustili da ih ovaj neuspjeh slomi. Pjevačica i glumac uživaju u svojoj ljubavi i obožavaju svoju jedinu kćerku.

Svoj fokus su pomaknuli prema voljenoj Nini, koja im je oslonac, te su se svim srcem posvetili njezinom pravilnom odgoju, obrazovanju i dragocjenim trenucima koje dijele s njom, luksuzu za kojim u današnjem svijetu žude mnogi roditelji. U carstvu nježnih zagrljaja i nježnih poljubaca koje su poklanjali njezini roditelji, Nina, voljeno dijete, uzvraća njihovu odanost. Istovremeno, ona pokazuje izvanredno ponašanje i postiže akademske pobjede. Svi koji je poznaju tvrde da je Nina dijete za primjer.

 

Neosporno je da glazbeno-glumački par ima sve razloge za neizmjeran ponos na svoju kćer koja svojim izuzetnim ponašanjem svojim roditeljima daje slobodu da se fokusiraju na renoviranje svoje kuće na Voždovcu, njegovanje veze i nastavak karijere. Kontinuirano u središtu pozornosti, i Ivan i Jelena uvijek su u središtu svojih nastupa. Bosiljčić, koji je svojedobno boravio u Rusiji, trenutno se posvećuje glazbenim kabaretima, a pop zvijezda privodi kraju svoj posljednji album.

 

Album je, naime, već dovršen, a ona sada kreće u njegovu promociju, čime se ponosi. Jelena je oduševila svoje pratitelje na Instagramu podijelivši uzbudljivu vijest o svom posljednjem pothvatu, razveselivši obožavatelje njezinog kantautorskog talenta. Naime, otkrila je pjesmu koja će se naći na njezinom YouTube kanalu, a koja će poslužiti kao pretpremijera za nadolazeći album.

Preporučujemo