U obiteljskoj kući Goce Božinovske na Surčinu Bojana Rodić i Mirko Šijan sagradili su vlastitu rezidenciju u kojoj su svojim sinovima Zoranu i Vukanu omogućili ugodan životni prostor. Unutar ovog doma, prisustvo bake Goce doprinosi radosnoj atmosferi u kojoj uživa cijela obitelj. Iz njihove prisutnosti na internetu vidljivo je da Bojana Rodić i Mirko Šijan vode luksuzan stil života. Kako bi se uzdržavali, odlučili su ući u dugogodišnji obiteljski posao prodaje piletine.

Kako prenose domaći mediji, par je zakupio štand na Bajlonijevoj tržnici kako bi proširio obiteljski biznis Rodić koji im je primarni izvor prihoda. Bojana i Mirko omiljena su lica na tržnici, a posebno Rodić, koja je poznata po svojoj ugodnoj, dobroj i slatkoj naravi. Evidentno je da je bila predodređena za ovo zanimanje.

Njihovo poslovanje napreduje, a izvješća pokazuju da je njihova prodaja dosegla neviđene visine. Svojim radom ostvaruju pozamašne prihode, a značajan doprinos poslu daje i Mirko Bojani. Bez sumnje, oni su dinamičan duo kojem se svi dive, što je potvrdio i nedavni insajder.

Bojana, zmaj po prirodi, nije navikla na pauze. Iako je  početkom ove  godine,rodila njihovog drugog sina  ona i njezin partner već neumorno rade na tržnici Bajloni. Čini se da joj ništa nije izazovno. Srećom, baka Goca je tu da čuva njihovu djecu dok ih nema. Njihova prodaja piletine pokazala se uspješnim pothvatom i postala im je primarni izvor prihoda. Pilići potiču sa farme koju Bogdanii roditelji imaju u Titelu i oni su u svom mjestu življenja poznati kao jako vrijedni ljudi koji su i svoje kćerke naučili istim vrijednostima.

Preporučujemo