Uspjesi koje je postigla Aleksandra Prijović drugima su gotovo nedostižni. Uspjela je osvojiti publiku i u tri odvojena navrata potpuno napuniti beogradsku Arenu i izazvati ludnicu u Zagrebu. U glavnom gradu Hrvatske napunila je čak pet Arena što do sada nikome nije pošlo za rukom. Unatoč dojmu da uživa u golemom trijumfu, Aleksandra Prijović ne može suspregnuti emocije i oblijevaju je suze.

 

Mnogo je rasprava oko mladenačke pjevačice, u rasponu od njezine odjeće za koncerte i odabira pjesama do njezina ponašanja. Osim toga, njezina skromnost bila je tema razgovora. Dok neki estradnjaci imaju velike zahtjeve za organizatore događaja, Prija jednostavno traži da atmosfera bude obiteljska.

Moja obitelj je moj stalni pratilac; Nikada nikamo ne idem bez njih. Njihova prisutnost mi je od iznimne važnosti i vjerno me prate na svakom koncertu. Njihova nepokolebljiva podrška i dobre želje potiču moje nastupe, a njihova sreća u mojim uspjesima mi znači sve. Trudim se ispuniti svaku njihovu želju, jer su u meni usadili uvjerenje da ne trebam ništa drugo. Kad god me pitaju za moje potrebe za nadolazeća putovanja, moj odgovor je uvijek isti: samo voda. Aleksandra je u nedavnom intervjuu za Blic televiziju ispričala svoje iskustvo u Zagrebu.

Blizu mene  prošla je žena u pratnji mlade djevojke, čiju dob nisam mogla tačno utvrditi, možda oko 10 ili 12 godina. Prišla mi je i ispričala srcedrapajuću priču. “Majka sam petero djece”, započela je, “i moj suprug i ja smo težili boljem životu. Da bih ispunila želju svoje kćeri, žrtvovala sam zadnje dinare da kupim kartu za koncert.” Prija je, svladana emocijama, ispričala ovu priču kroz oči pune suza,  navodeći da da je znala, nikada im ne bi dopustila da kupe kartu.

Preporučujemo