Darko Filipović je pjevač koji se široj publici predstavio kao takmičar u Zvezdama Granda. On je duže vrijeme bio u bračnoj zajednici sa zanosnom Jasminom, koja se, na njegovu nesreću, upustila u nevjeru s drugom osobom. Nakon što je otkrio ovu izdaju, pjevač je navodno istjerao suprugu iz njihove kuće i pokrenuo brakorazvodnu parnicu. U pratnji kćeri Nastasije krenula je na put, a mediji su isticali činjenicu da njezinog partnera policija proganja zbog navodne umiješanosti u višemilijunsku krađu.

Darko doživljava ogromno razočaranje i nevjericu zbog izdaje koju je doživio. Partnerici je dao sve, uključujući više nekretnina u Grčkoj, Golupcu i Beogradu. Sav svoj teško zarađeni novac uložio je u nekretnine, no sada je odlučio da joj neće ostaviti ništa. Iako će i dalje brinuti o njihovom djetetu, za Jasminu više nema ljubavi. Čin nevjere natjerao je sve, uključujući i njenu vlastitu obitelj, da svale krivnju na nju. Darka su svi voljeli jer se prema njoj ponašao kao prema kraljevskoj obitelji.

Jasmina je u razgovoru za “Informer” izrazila uvjerenje da je dobar razvod bolji od lošeg braka. Istaknula je kako je njezin jedini razlog za kontakt s bivšim supružnikom njihova kći, te se zbog javnosti suzdržala od daljnjih razgovora o tome. Osim toga, Jasmina je napomenula da se Darko, njen bivši suprug, također pozabavio temom njihovog razvoda. „Nemam riječi da odgovorim na sve što je rekla, osim da je, ako je već davala izjavu, trebala biti iskrena, a ne samo da govori ono što joj odgovara“, rekao je Darko.  Ako nema imalo osjećaja srama, trebala bi otvoreno otkriti pravi motiv iza svojih postupaka. Dugo je bila u nevjeri s bivšim partnerom, što je izvor goleme sramote. Vrijedno je napomenuti da su joj svi oni koji su joj nekad bili bliski okrenuli leđa, što je dokaz ozbiljnosti njezinih postupaka. Naprotiv, nemam razloga za sram, što dokazuje i moj neokaljani ugled. Shodno tome, nemam potrebe mijenjati svoje podatke za kontakt ili izbrisati bilo kakav trag o sebi na Instagramu zbog srama. Unatoč svemu, iskreno joj želim sve najbolje u njezinim budućim nastojanjima.

U razdoblju od 12 godina braka na svijet su donijeli kćer Nataliju. Njihova zajednica zapečaćena je u Leskovcu, budući da oboje potječu iz južnog dijela Srbije. Darko se rado prisjećao trenutka kada ga je ljubav odmah sinula, a ispričao je i priču o njihovoj vjeridbi na odmoru na Tajlandu. Međutim njihova bajka je završila katastrofalno.

Preporučujemo