Kada se u petak proširila vijest da je poznata voditeljka pronađena mrtva u svom stanu svi su bili u nevjerici a posebno njena porodica i prijatelji. Bojana Janković je imala samo 46 godina a mediji špekulišu da je izvršila samoubitvo mada to nije potvrđeno zvanično. 

Šokantna vest o smrti Bojane Janković, koja je ranije bila priznata kao voditeljka veoma gledanog programa “Grad”, ostavila je javnost u neverici. Otkrivena beživotna u svojoj rezidenciji, a tragični incident je šokirao zajednicu.

Po prijemu nesrećne vesti o smrti Bojane Janković, blagovremeno je obavešteno Više javno tužilaštvo u Beogradu. Nakon toga su dali dozvolu da se izvrši obdukcija. Trenutno željno iščekujemo sveobuhvatan izvještaj koji će rasvijetliti tačan uzrok njene prerane smrti.

  • Službe hitne pomoći su upozorene oko 19 sati, jer izvještaji pokazuju da tijelo nije pokazivalo očigledne znakove nasilja. Tijelo je naknadno prebačeno na odjel sudske medicine.

Pre godinu i po dana Bojana i Ognjen, koji su bili u braku 15 godina, doneli su izazovan izbor da raskinu brak, a ta odluka se poklopila sa ulaskom glumice Milene Radulović u Ognjenov život.

 

Na dugo očekivanoj premijeri filma “Zlatni dečko” 2022. godine, bračni par je svojim prisustvom poslednji put kao jedinstveni front graciozno počastio javnost.

Do maja iste godine postigli su zajednički dogovor da se rastanu putem razvoda, odlučivši da ostanu suroditelji zbog svoje djece.

Iznenađen iznenadnim odlaskom bivše supruge, Ognjen se kratko obratio medijima.

Trenutno sam u stanju iščekivanja provjere, što me sprečava da dam bilo kakve detalje u ovom trenutku. Molim za razumijevanje u vezi sa mojim okolnostima.

U brzom odgovoru, porodica je izdala zvanično saopštenje u kojem izražava duboku tugu zbog neočekivane smrti Bojane. Prepoznajući njen uticaj u medijima, ljubazno su zamolili novinare da zadrže svoja etička načela, odaju pijetet prema svojim kolegama profesionalcima i obezbede neophodan prostor porodici i Bojani da mirno prođu kroz ovaj težak period.

  • Javnost je  dočekala srceparajuća vest o preranoj smrti Bojane Janković, drage voditeljke koja je otišla od nas u 46. godini. Bojanino nasleđe zauvek će biti vezano za njeno zanosno prisustvo kao zaštitno lice cenjene muzičke emisije „Grad, “ koja je obradovala ne samo gledaoce u Srbiji već i širom regiona. Zajedno sa svojom sestrom bliznakinjom Ivanom, koja je postigla priznanje kao voditeljka na televiziji Pink i kao učesnica rijalitija, Bojana je odigrala značajnu ulogu u porastu popularnosti televizije.

Ognjen Janković, istaknuti član cenjenog rep kolektiva “Beogradski sindikat”, ranije je bio u braku sa Bojanom Janković, a iz braka su dobili dve ćerke. Ipak, njihova bračna veza je raskinula nakon 15 godina, a tačan razlog njihovog rastanka ostao je nepoznat široj javnosti. Nakon Bojanine prerane smrti, Ognjen Janković je ukratko izrazio očekivanje za zvaničnu potvrdu, ali nije mogao da iznosi više detalja.

Gostovanje zanosne i vatrene Bojane Janković u renomiranom programu “Grad” ostavilo je neizbrisiv trag. Svojom neodoljivom harizmom i nepokolebljivom obožavanjem muzike, stekla je mnoštvo odanih sledbenika. Njena nepokolebljiva posvećenost zagovaranju domaće i međunarodne muzike zauvek će biti urezana u naša sećanja i negovana.

Nakon što se oprostila, osjetila se opipljiva praznina u oblastima televizije i muzike. Ipak, neizbrisiv trag koji je Bojana Janković ostavila u srpskoj kulturi zauvek će čuvati nebrojeni pojedinci. Zarazna harizma i nepopustljivi žar Bojane Janković privoleli su je gledaocima širom regiona, učvrstivši njenu poziciju voljene voditeljke.

 

Privatne poruke Bojane Janković objavila je Rada Radenović putem objave.Od šokantne objave o smrti Bojane Janković u petak uveče, reakcije na ovu informaciju ne jenjavaju.

Već danima se poznanici i prijatelji opraštaju od bivšeg voditelja na društvenim mrežama, ne mogavši ​​da shvate srceparajuću stvarnost da je voljena Bojana zauvijek otišla.

Zbunjenost i suze ispunile su im glasove dok su novinari tražili komentare, zbog čega su mnogi govorili nepovezanim rečenicama dok su saznali za tragediju.

Rada Radenović izrazila je duboko kajanje i šok, priznajući nepoznavanje i nevjericu u situaciju. Bila je zatečena sopstvenom nesvesnošću i osetila je potrebu da zastane i pribere se, jer je bila jako potresena otkrićem.

Bojana i Rada sklopile su paralelno i lepo prijateljstvo dok su zajedno krenule na svoj profesionalni put, koji je započeo na živopisnoj platformi Pink televizije.

Nakon što je početni šok splasnuo, Rada se oprostila od svoje prijateljice na Instagramu, podijelivši privatni razgovor koji su nedavno podijelili.

  • Naizgled zagonetne riječi koje su Bojana i Rada poznavale imale su jasan i smislen značaj, čak i ako su se strancima pojavile kao šifre.

„S nestrpljenjem očekujem naš susret“, rekla je Radmila Radenović, na šta je Bojana odgovorila „Takođe“.Srce odgovorno za okončanje te komunikacije sada je zauvijek slomljeno.

Naknadno će biti saopšteni detalji o uzroku smrti, kao i datum i mjesto sahranjivanja.

Preporučujemo