Tijana Dapčević je već nekoliko decenija na muzičkoj sceni, te ima brojne pjesme koje su i dan danas hit. Odlučila je svoj talenat za javnost da usmjeri i na emisije koje je ona vodila i u kojim je ugostila brojne poznate ličnosti. Danas ćemo se malo fokusirati na njen privatni život.U aprilu su Tijana Dapčević i njen  supružnik obeležili 21. godišnjicu braka.

  • Tokom čitave njihove zajednice, Milan Dapčević je više volio da se drži tiho, retko se pojavljuje u javnosti pored svoje supruge. Međutim, Tijana je nedavno na svom “Instagram” profilu podijelila divan kolaž video, nudeći rijedak uvid u izgled njenog supruga. Na snimku je prikazano njihovo porodično putovanje, pokazujući da je suprug Tijane Dapčević uglavnom ostao nepromijenjen, osim njegove značajno duže brade.

Ipak, ono što je zaista važno je trajna ljubav između ovog para, koja je samo jačala tokom više od dve decenije. Iako su se suočili sa jednom krizom u braku, kada su kružile glasine o nevjeri muža Tijane Dapčević, ona je takve tvrdnje oštro demantovala.

Bilo je tvrdnji da mi je Milan bio neveran, ali ja sam odlučio da ih ne poričem jer to nije nešto čime se mi brinemo. Ni on ni ja se nikada nismo izdali! Tokom svih ovih godina, nikada nisam ni bacila pogled na drugog muškarca jer moj muž ispunjava sve moje potrebe i želje.

Naša ljubav na prvi pogled ostaje nepokolebljiva. Možda sam u svojim fantazijama možda zalutala sa Džonijem Depom, Metjuom Mekonahijem ili Bredlijem Kuperom, kao što je Tijana zaigrano predložila. Tijana Dapčević (bivša Todeska), renomirani profesor violončela i pop pevačica makedonsko-srpskog porekla, rođena je 3. februara 1976. godine u Skoplju. Tijana potiče iz porodice koja je oduvek imala najviše pažnje na muzici.

Njena majka Biljana je poznati operski solista u Makedonskoj operi, dok njen otac Velko svoje znanje prenosi kao profesor kontrabasa na Akademiji u Skoplju. Njihovim muzičkim stopama kao pevačica ide i Tijanina mlađa sestra Tamara. Sa nepunih pet godina Tijana je krenula na svoj muzički put upisavši nižu muzičku školu, a sa sedam je već počela da svira violončelo.

Ubrzo je stekla priznanje kao najnagrađivanija mlada čelistkinja u bivšoj Jugoslaviji. Tijanin talenat doveo ju je do nastupa sa cijenjenim ansamblima kao što su Makedonska filharmonija i renomirani orkestar iz Lajpciga. Sa 16 godina čak je imala priliku da glumi u reklami za piće, zaradivši svoju prvu platu, koju je mudro uložila u moderan kaput i čizme.

  • Kada je napunila 18 godina, Tijana se odvažila na svoje prvo samostalno iskustvo putovanja i osigurala posao radio voditeljice. Njena posvećenost i stručnost na kraju su joj doneli cenjeno zvanje profesora violončela na Fakultetu muzičke umetnosti u Skoplju, gde je uspešno završila studije 1999. godine.

Nakon toga se sledeće godine preselila u Beograd, gde trenutno živi. Tečno govori makedonski, srpski, engleski i italijanski, pevačica pokazuje svoje jezičko umeće. Posle duge romantične veze zbog koje je bila skeptična da nađe normalnog muškarca, Tijanina perspektiva se promenila kada se ukrstila sa Milanom Dapčevićem na košarkaškoj utakmici u Somboru.

Njihova veza je bila trenutna, a samo četiri dana kasnije odlučili su da žive zajedno. Njihova ljubavna priča dostigla je prekretnicu 28. aprila 2001. godine, kada su razmijenili zavjete i zvanično postali muž i žena. Dolazak njihovog sina Vuka 2009. godine doneo je duboku transformaciju u Tijani, uzdigavši ​​je kao ličnost.

U intervjuu je iskreno ispričala svoju borbu sa neplodnošću i želju da ima još jedno dete, ali se, nažalost, ponovo suočila sa istom preprekom. Tijana i njen suprug su 2011. godine proslavili krštenje sina i takođe značajno uložili kupovinom stana na Voždovcu. Osim toga, njihov grčki kum, koji je radio u građevinskoj industriji, iste godine im je kao velikodušan poklon poklonio stan u srcu Atine.

Preporučujemo