Nakon što ga je Jelena Karleuša za Božić prije više od dvije godine prijavila za nasilje u porodici Duško Tošić je odlučio da stavi tačku na nihov brak. Sama Jelena kaže da joj on nije mogao oprostiti cijeli skandal oko afere sa Ognjenom Vranješom dok sam Duško ne priča na ovu temu. 

  • Uprkos nedostatku ljubavi i harmonije već duže vrijeme, Jelena Karleuša i Duško Tošić uspjeli su da održe svoj brak.Pregledom profila Jelene i Duška na društvenim mrežama, postaje vidljivo da posljednjih godina vlada nestašica zajedničkih fotografija.

Instagram račun Duška Tošića može se pohvaliti s ukupno 282 objave. Većina ovih zadivljujućih objava prikazuje njegova nevjerojatna iskustva na nogometnom terenu, dok ostale nude uvid u njegov privatni život, gdje ga se često viđa u samoći ili u društvu voljenih kćeri, Atine i Nike.

Da bi se pronašla fotografija supružnika Jelene Karleuše, valja se upustiti u opsežnu potragu po njihovom profilu, konkretno zakopati arhivu još od 2016. Bilo je to u lipnju te godine kada je Duško Tošić posljednji put podijelio dragu obiteljsku sliku sa sve četiri osobe.

Tijekom odmora u Dubaiju zabilježili su radosne zajedničke trenutke, dokumentirajući vrijeme provedeno u bazenu s razigranim dupinom.

 

  • Nakon dugog čekanja od osam godina, Duško Tošić konačno je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju na kojoj je Jelena. No, na slici se vide samo njezine noge, dok je njegova sestra Katarina u prvom planu dok on slavi njezin rođendan zajedničkom fotografijom.

Duško je čestitao rođendan tako što je na fotografiji napisao i označio svoju voljenu sestru s kojom ga veže jaka veza. Zauzvrat, odlučila je podijeliti njegovu iskrenu poruku na svom Instagram storyju.

Živeći u Zrenjaninu sa svojim suprugom i kćeri, Katarina Prodanov dosljedno je bila ogromna podrška i ohrabrenje za svog brata kroz njegov život.

Iako možda obično ne traži pozornost, uvijek iskoristi priliku da Dušku čestita rođendan putem društvenih mreža, što je tradicija koju održava svake godine.

Biografija:

Od 2006. do 2018. Duško Tošić predstavljao je reprezentaciju Srbije, skupivši 26 nastupa i postigavši ​​samo jedan gol. Tošićev nogometni put započeo je u zrenjaninskom nogometnom klubu Proleter, ali u OFK Beogradu istinski se obilježio kao prekaljeni igrač. Tijekom svog mandata u beogradskom klubu iskazao je svoj talent u 80 utakmica, a šest je puta zatresao mrežu.

Nakon boravka u Srbiji, Tošić je otišao u francuski klub Sochaux, gdje je postigao uspjeh osvojivši Kup Francuske u samo jednoj sezoni. Ovo postignuće privuklo je pažnju izviđača u Italiji, Njemačkoj i Španjolskoj.

Na početku sljedeće sezone Tošić je osigurao ugovor s Werderom iz Bremena koji je produžio do 2011. godine. Duško Tošić, porijeklom iz sela Orlovac kod Zrenjanina, u mladosti je razvio duboku ljubav prema nogometu. Nažalost, njegovi roditelji, Milorad i njegova supruga, nisu bili u mogućnosti osigurati potrebnu financijsku potporu da potaknu njegove težnje.

Zbog toga su se našli pred mukotrpnim izborom da ga upišu u Dom za nezbrinutu djecu “Angelina Kojić Gina” u Zrenjaninu. Duškovo vrijeme provedeno u ovom internatu ne samo da mu je omogućilo obrazovanje, već mu je poslužilo i kao platforma za usavršavanje nogometnih sposobnosti. Unatoč tome što je odvojen od obitelji, Duško je bio obavijen atmosferom privrženosti i brige.

  • Svjedočanstva susjeda i osoblja internata oslikavaju djetinjstvo prožeto roditeljskom ljubavlju. Duško se često vraćao u rodni Orlovac, a roditelji su se trudili da ga redovito posjećuju u Zrenjaninu. Ova nepokolebljiva podrška njegove obitelji odigrala je ključnu ulogu u Duškovom odrastanju i utrla put njegovoj uspješnoj karijeri profesionalnog nogometaša.
Preporučujemo