Kada se prije više od dva mjeseca saznalo da se razvode Haris i Melina Džinović javnost je bila u šoku i intersovala se za svaki detalj. Sudski su se vrlo brzo razveli a sada slijedi rasprava o podjeli imovine. Haris ne prestaje d ablati svoju bivšu i to mnogima već jako smeta.

Javnost je i dalje opčinjena razvodom Meline i Harisa koji je već završen. Dok kreator nije službeno potvrdio raskid braka, pjevačica je otvoreno priznala koliko je težak rastanak nakon dvadeset godina zajedničkog života.

  • Danijel je otkrio kako je u prošlosti doživio razvod, no jasno je dao do znanja da nema namjeru taj aspekt svog života iznositi u medije. Nadalje, istaknuo je kako nikada nije izrekao niti jednu negativnu riječ o svojoj bivšoj supruzi, jer smatra da bi to bio oblik samopoštivanja. Bila je to suptilna referenca na Harisa, koji je otvoreno iznio sve negativne strane vlastitog braka s Melinom.

S obzirom na vlastito nesretno iskustvo s brakom, ja sam možda najmanje kvalificirana osoba za komentiranje ove teme. Uobičajena je praksa među novinarima senzacionalizirati takve stvari, čime igraju značajnu ulogu u oblikovanju javne percepcije. Iako novinare ne smatram odgovornima, neosporno je da oni posjeduju sposobnost zaokupljanja interesa javnosti.

 

Imperativ je da ključne osobe uključene u ova pitanja budu suzdržane i suzdrže se od davanja komentara. Ključno je zapamtiti da se sve što se kaže na kraju odražava na vas same. Govoreći iz osobnog iskustva, šutio sam tri i pol mjeseca, iako sam svakodnevno bio u središtu pozornosti, kako navodi osoba.

Danijel je izrazio želju da se suzdrži od ružnih riječi o bivšoj supruzi jer smatra da bi time samo narušio svoj ugled.

  • Došao sam do spoznaje da upuštanje u objašnjavanje s drugima može biti sklizak teren, što može dovesti do situacije u kojoj sam sebe ponižavam. Kad donesem odluku posvetiti se nekome i izgraditi zajednički život, ako ta veza završi i ljubav nestane, loše govorenje o tebi u konačnici bi se loše odrazilo na mene samog.

Ti si, draga moja, bila ta koju sam odabrala za svoju suprugu i majku naše djece. Cijelo vrijeme postojanja nosit ćeš cijenjenu titulu kraljice. Vjerujem da oni koji su uključeni u ovu stvar dijele isti osjećaj. Međutim, obeshrabrujuće je svjedočiti kako pojedinci omalovažavaju one koji su se posvetili značajnim profesijama.

Biografija:

  • Rođen 1951. godine u Sarajevu, Haris Džinović je odrastao u obitelji oca Muhameda inženjera i Hatije majke ekonomistice. Tijekom djetinjstva nije imao samo strast prema glazbi, već je uživao i u raznim sportovima kao što su tenis, atletika, skijanje i njegov najveći favorit, nogomet.

U mladosti mu je majka poklonila harmoniku koju je sam naučio svirati unatoč glazbenom utjecaju unutar svoje obitelji. Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja odlučio je nastaviti razvijati svoj glazbeni talent te je upisao glazbenu školu u kojoj je otkrio svoje sposobnosti sviranja klavira. Usklađivanje vremena između nogometa, klavira i škole postao je izazov, što je dovelo do njegovog izbacivanja iz škole dva puta zbog prekomjernih izostanaka.

Da bi diplomirao, morao je pohađati večernju školu, a uz to je već sa 16 godina počeo zarađivati ​​nastupajući u Sarajevu i na Jahorini. U intervjuu je istaknuo da ga najviše zanima nogomet, ali je priznao da ima mnogo igrača koji su ga nadmašili. njegove vještine, što ga je navelo da na kraju odabere glazbenu karijeru. Haris, vješt i harmoniku i klavir, kasnije se odvažio svirati gitaru.

U početku je osnovao rock bend, ali se on brzo raspao, što je Džinovića navelo da istraži druge žanrove koji su više odgovarali njegovom talentu. Ranih sedamdesetih godina stekao je afirmaciju nastupajući i pjevajući na Jahorini. Godine 1975. objavio je svoj debitantski singl s pjesmama “Domovino” i “Želim tebe”, koje je sam skladao, uz pratnju orkestra Bokija Miloševića.

Preporučujemo