Novogodišnje izdanje Tamare Vučić je bez ikakvih nedostataka. Prva dama dosljedno pokazuje besprijekoran stil, zbog čega njezini modni odabiri izazivaju opsežne rasprave i pedantan nadzor. Posebno je novogodišnji komplet Tamare Vučić besprijekoran i smatra se velikim uspjehom zahvaljujući njezinom izboru haljine koja je pobrala zapažene pohvale. Ovo nikoga ni ne čudi jer je pokazala da ima istančan ukus.

 

Tamara Vučić u novogodišnjoj čestitki ostavila je upečatljiv dojam izborom odijevanja. Odlučivši se za živopisnu ružičastu haljinu s korzetom, unijela je osvježavajuću energiju u ovu prigodu. Njezina suptilna šminka i dodatak za kosu dodali su jedinstveni štih cjelokupnom izgledu. Zanimljivo, Vučić je odustao od nošenja ogrlice, već se odlučio za nježnu narukvicu i jedva primjetne naušnice, čime je dodatno istaknuo dojam haljine. Ne samo da će elegantna haljina privući pažnju kamo god pošli, već će vam pružiti i udobnost, omogućujući vam da uživate u opuštenoj večeri tijekom cijele noći.

Međutim, u slučaju da vam ova boja nije po volji i smatrate da vam ne pristaje, možda bi bilo vrijedno razmisliti o alternativnim opcijama boja za ovakav model. Tamara Vučić je svojim diskretnim make-upom i ukusno odabranim nakitom izgledala naprosto zanosno, a na snimanju je uhvaćena u pomno odabranom ambijentu.

Tamara Vučić izrazila je iskrenu želju da svi dožive godinu ispunjenu dobrim zdravljem, ljubavlju, radosnim susretima i bezbrojnim trenucima sreće. Nada se da će svaki dan i godinu pratiti prisustvo voljenih osoba, topli osmjesi, uzbudljivi planovi i ispunjeni izazovi. Nadalje, ona teži da spokoj i bezbrižan duh koji se nalazi u dječjem osmijehu vode i upravljaju dušama svih. Uz iskrene želje, Tamara Vučić upućuje sretnu i uspješnu godinu koja je pred nama.

Preporučujemo