Početkom jula 2023. šira javnost je obavještena o razvodu pjevačice Jelene Karleuše i nogometaša Duška Tošića, koji su u 14-godišnjem braku imali dvije kćerke, Atinu i Niku. Unatoč odluci da se raziđu, Jelena Karleuša i Duško i dalje žive zajedno, pa se stječe dojam da je njihov bračni status netaknut, barem na površini. Naime nije poznato da li je došlo do razvoda ili pomirenja ali se zna da još uvijek žive zajedno.

 

Tijekom nedavnog intervjua za časopis Story, Jelena je iskreno pričala o izazovima s kojima se susrela i savjetima koje je dobila od svojih prijatelja kako pronaći rješenje za svoju situaciju. Unatoč njihovim prijedlozima, izrazila je nesposobnost da vidi izlaz. Na pitanje jesu li angažman u zahtjevnim projektima i kreativni rad utjecali na prevladavanje poteškoća, odgovorila je iskreno.

 

Kad je u pitanju moja majka, ona predstavlja upornu ranu koja odbija zacijeliti. Ipak, uspio sam se prilagoditi i suživjeti s tom boli. Što se tiče Duška, njegovi neumorni napori bili su usmjereni na to da svaki trenutak mog postojanja učini izazovom, služeći kao stalni podsjetnik na grešku u koju se moj život pretvorio. Ovakve osjećaje iznijela je pjevačica, dok je Duško mudro šutio.

Njegova veza s pjevačicom ostaje privatna stvar, jer se suzdržao od otvorenih razgovora o njoj, povremeno dijeleći tračke njihove veze putem fotografija na Instagramu. Proslava Nove godine ni ovoga puta nije bila ništa drugačija, a proslavljeni nogometaš otkrio je svoje pratitelje za ovu prigodu. Večer je proveo u divnom društvu svoje voljene kćeri i bliske sestrične, s kojom dijeli snažnu vezu. Prema fotografiji, čini se da su u obiteljskoj vili na Senjaku proveli nevjerojatno bogatu noć.

Preporučujemo