Supruga predsjesdnika Srbije Aleksandra Vučića, Tamara je aktivna na Instagramu na kojem ima veliki broj pratilaca. Jasno je da je središte njenog svijeta maleni sin Vukan o kojem često piše i stalno ga pominje u svojim objavama. Ona je prije svega mama pa onda sve ostalo.

Sin Tamare Vučić od samog je početka odgajan u skladu s tradicionalnim vrijednostima, što mu je dalo čvrste temelje za odgoj. Vukan je, unatoč tome što je jedinac, odgojen na način koji odražava sliku i vrijednosti njegovih roditelja, koji su mu usadili snažan smisao za kulturu i obrazovanje. Poznato je da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić iz prethodnog braka ima sina po imenu Danilo i kćer po imenu Milica, a oboje gaje veliku ljubav prema svom mlađem bratu.

 

Kad god to njihove redovne školske aktivnosti dopuštaju, oni su gotovo uvijek uz njega i stalno ga druže. Sin Tamare Vučić, kao i većina male djece, nastoji oponašati svoju braću i sestre u svakom pogledu, što prvu damu ne smeta jer suprugovu djecu doživljava kao uzore. Nedavni izvještaji govore da je od njih tražio savjet kako bi ugodno iznenadio svoju majku novogodišnjim darom. Čestitka prikazuje divne medenjake, Sneška Belića i božićna drvca u pozadini, popraćene posvetom od srca.

Maleni je napisao srdačnu poruku svojoj majci, izražavajući želju za njenom srećom, dobrim zdravljem i općom dobrotom. Poruka je završila slatkom izjavom ljubavi i željom za sretnu Novu godinu. Ova dirljiva poruka ispunila je srce ponosne majke radošću, potaknuvši je da svoje uzbuđenje podijeli sa svojim pratiteljima i ponosno ga proglasi svojim najdražim novogodišnjim darom.

Preporučujemo