Javnost već neko vreme pažljivo prati ljubavni život Rade Manojlović. Iako je pevačica uvek nastojala održavati privatnost svojih emotivnih veza, to nije bilo moguće s obzirom na njene partnerske odnose s poznatim muškarcima.Nakon raskida s mlađim kolegom Harisom Berkovićem, Rada nije delila informacije o svom emotivnom statusu, i javnosti nije bilo poznato da je u vezi s nekim. Međutim, u poslednje dve godine, mnogi su pretpostavljali da je pevačica zaljubljena, iako nije bilo javnih potvrda. Tajna je otkrivena kada je ekipa emisije “Paparazzo lov” uspela snimiti trenutak kada se Rada ljubi s nepoznatim muškarcem nakon izlaska iz auta. “To nije moj novi dečko. Možda je nekome tako izgledalo, ali to je zapravo moj vozač i vrlo blizak prijatelj. Ne bih želela previše da se raspravljam o toj temi. Zahvaljujem na interesovanju”, izjavila je tada pevačica. Ljubavni život Rade Manojlović izaziva interesovanje, a sada je ipak podelila dodatne informacije na tu temu, ističući da, iako trenutno nije zaljubljena, ne bi volela da svoj život provede samostalno. “Trenutno nemam emotivnog partnera, ali smatram da kada se to dogodi i kada osetim pravu vezu, poželeću ozbiljnije korake. Ne želim da provedem život usamljena, strah me od samoće, i sada smatram da je vreme za brak i osnivanje porodice. Kada se vratim kući posle nastupa i legnem u krevet, ne mogu zagrliti svoje pesme. Iako su uspeh i podrška publike divni, bez nekoga s kim bih to delila, postavljam pitanje – čemu sve to? Ranije nisam osećala ovako jer sam bila neprestano u brzom tempu. Zahvalna sam na interesovanju publike za mene, ali osećam nedostatak porodice i ljubavi.”

 

 

Kada je reč o ljubavi, shvatila je da je napravila nekoliko nesigurnih koraka i veruje da je problem u njenim postupcima. “Samo je problem u meni. Moj deda mi je lepo rekao nakon prvog, drugog, trećeg: ‘Ako ti ni jedan nije dobar, onda je, ćerko, do tebe.’ Očigledno maštam… Stižu me godine, želim se smiriti, da me neko mazi i pazi, da ne moram više sve raditi sama. Volela bih da me neko osvaja i razmazi”, izjavila je Manojlovićeva, naglašavajući svoje želje u vezi s muškarcem kojeg bi volela.”Iskrena da budem, fizički izgled mi je presudan. Srećala sam mnogo dobrih momaka koji su pokušavali osvojiti me, ali bez ‘hemije’ sve je uzalud. Nije moguće zaljubiti se samo u dobrotu. Bitno je da ima oči koje odražavaju mene i ceo svet. Tražim nekoga ko je ne samo lep, već i zgodan! Uživam kada drugi zavide na mom izboru partnera, ali istovremeno je važno da taj neko preuzme deo mojih tereta i obaveza, da zajedno idemo ka istom cilju,” izjavila je Rada.

 

 

Radmila Rada Manojlović je srpska folk pevačica i bivši učesnik Zvezde Granda. Pre nego što se pojavila na Grand sceni, provela je svoj život u rodnom selu Četerežu, gde je suočena s teškoćama. Sa samo 19 godina, izgubila je majku od teške bolesti, preuzimajući teret izdržavanja porodice i finansiranja školovanja. Zahvaljujući podršci sestre Maje i oca Radeta, uspešno je prevazišla sve izazove. Rada se 2003. godine prijavila za audiciju Zvezde Granda, ali tada nije imala sreće. Ipak, snimila je album koji nije bio poznat javnosti i nije postigao očekivani uspeh. Nakon četiri godine, privukla je pažnju svojim glasom i uspela se izboriti za mesto u finalu Zvezda Granda. Iako nije osvojila prvo mesto, stekla je popularnost i dobila priliku da izda svoju prvu pesmu “Nikada više”. Na Grand festivalu je izvela svoj hit “Bole ove usne neverne”, osvajajući publiku i pažnju mladog Milana Stankovića, takođe učesnika Zvezda Granda. Nastavila je svoju karijeru snimanjem treće pesme “Bolje ona nego ja”. Prvi album pod nazivom “Deset ispod nule” izdala je 2009. godine, a pesme “Deset ispod nule” i “Rođendan” su postale veliki hitovi. Kasnije, 2010. godine, snimila je duet sa Sašom Matičem pod nazivom “Mešaj mala”.

 

 

Preporučujemo